Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Mikseri cämpin hämäriä muistoja

Listailen tänne ranskalaisilla viivoilla muistikuviani ajalta 11.8 - 13.8.2006. Tekstin lopussa on vielä jälkeenpäin kuultuja/muistettuja asioita.


11.8 perjantai

- Heräsin noin kahden maissa iltapäivällä. Soitin Unskiimiittorille, että moneltakos lähäretää cämppiin?! Unskimiittori siihen tuumasi "noin tunnin päästä".

- Lähdimme matkaan. Haimme Alkosta hieman juominkeja mukaan. Ostin Suomiviina -pullon, yhden Sorbuksen ja lavan
Karhu -oluttölkkejä. "Näillä minä luultavasti hetken pärjään", ajattelin.

- Automatkalla oli mukavaa. Sorbuksen sain Tampereella tyhjäksi ja olo alkoi olemaan oikein sosiaalinen. "Huomenaamuna
ei olo yhtä sosiaalinen välttämättä ole", tuumailin. Sieppasimme myös Zen Attituden auton kyytiin juna-asemalta.

- Löysimme Härmälään ja jopa ihan leirintäalueelle asti. Erilaisia ihmisiä saapasteli ohitse, joillakin kitara mukana ja joillakin olutta. Ajattelin, että nuo varmaankin ovat sitä samaa porukkaa, johon itsekin pitäisi jossain vaiheessa lyöttäytyä. Olin oikeassa. En tosin enää muista, kenet tai ketä näin silloin siellä tiellä kitaroiden kanssa hiippailemassa.

- Ensimmäinen havainto "tutuista" kasvoista tapahtui mökkimme nro. 111 luona, kun mister Ungalon siellä tapasimme. Minulla on sellainen muistikuva, että Ungalo olisi ollut mökissä ennen minua, Zen Attitudea ja unskimiittoria, mutta se ei voinut pitää paikkaansa, koska Unskimiittori itse henkilökohtaisesti haki "respasta" avaimet mökkiin. Avaimia oli vain yksi.

- Tästä eteenpäin muistan vielä sen, kun menimme ensimmäistä kertaa tutustumaan muihin paikalla oleskeleviin mikser nördeihin. Heidän mökkinsä oli n. sadan metrin päässä. Siellä sitten alkoi meininki lisääntymään, laulut raikaamaan ja viina virtaamaan. Ihmettelin, että "paikallaolijalistassa" oli myös kuva minun tyhmännäköisestä lärvistä vaikka poistin kyseisen käyttäjäkuvan jo pari vuotta sitten mikseri.netistä.

- Luultavasti seuraavat tunnit olivat puhumista muiden puheiden päälle ja luultavasti puheeni eivät mitään kovin järkeviä missään vaiheessa olleet. Hauskaa minulla kuitenkin oli .. luulisin ainakin niin. Tutustuin mikseri.net käyttäjiin sitä mukaa, kun heitä vastaan käppäili. Itse myös vaihdoin aktiivisesti paikkaa ja ainakin yritin harrastaa sosiaalista kanssakäymistä mahdollisimman monien kanssa.

- Jossain vaiheessa sitten sain sen skeban käteeni ja laulusuoneni alkoi kiehumaan hullunlailla. Harmi, kun en yhtään kappaletta osaa kitaralla soittaa. Missään vaiheessa kitaraa minulta ei kuitenkaan väkipakoin revitty pois, joten ehkä musiikkini paikkapaikoin kuulostikin jopa mestarilliselta.

- Viina virtasi ja tupakkia paloi, kunnes tuli saunavuoron aika. Koko porukka sitten eksyi ensinnäkin aivan väärään saunaan ja kuulopuheiden perusteella saunavuoro jäi sitten maksamattakin. Onneksi saunan pihalla odotellut lapsiperhe ei ollut moksiskaan meistä tyhmistä muusikoista. Saimme anteeksi niin järjestyksenvalvojilta kuin siltä omaa saunavuoroa odotelleelta lapsiperheeltäkin. Hukkasin myös lippalakkini tässä hässäkässä, mutta löysin sen sitten jälkeenpäin. Vedessäkin kävin pulahtamassa.. en muista, oliko vesi kylmää vaiko lämmintä. Luultavasti oli.

- Saunavuoron jälkeen en muista sitten yhtikäs mitään, mitä tapahtui.. jossain vaiheessa Unskimiittori sanoi, että koko porukka lähti jonnekkin läheiseen karaoke-baariin veisuja veisaamaan. No.. minä sitten reippaana ja humalaisena poikana lähdin vaeltelemaan lähimaastoon ja loppujen lopuksi sitten löysinkin karaokebaariin. Baari-illasta en muista todellakaan muuta kuin sen, että joku tarjosi pizzastaan maistiaispalan minulle. Hävisin myös Cover Girlille biljardissa. En muista, kumpi sitten biljardit maksoi vai maksettiinko me se hupi puoliksi :/ Rahaa joka tapauksessa onnistuin polttamaan suhteellisen paljon - n. 40% cämp budjetistani. Senkin muistan, että kuivin suin en siellä baarissa istunut. Taisin myös karaokelaulunkin lauleskella.. luultavasti se ei kuulostanut kovinkaan hääviltä.

- Baarista leirintäalueelle -matka.. ei minkäänlaista muistikuvaa. Paitsi sellaisen asian muistan, että otin baarista lähes täyden kossubatteryn matkajuomaksi mukaan. Näin ei olisi saanut tehdä. Tunnen itseni hyvin syntiseksi.

- Muistaakseni lähdin vielä ittekseni hortoilemaan leirintäalueelle vesipisteen toivossa ja sen sitten löysinkin. Thäts it perjantai-illan osalta. Muuta en muista. Sen muistan, että kaikkea hienoa ja mukavaa tapahtui.



12.8. 2006


- Ensimmäinen herätys.. ensimmäinen ajatus oli muistaakseni, että jokaiseen käyttäjään tarvitsee tutustua uudestaan, kun ei eilisestä muista mitään. Kova homma siis oli tiedossa ja sitä hommaa ei armoton krapula yhtään helpottanut. Onneksi kuitenkin muistin kohtalaisen hyvin kaikki eilen tapaamani olennot. Georgen koiran nimeä en muistanut, mutta muuten muisti toimi yllättävän hyvin.

- Lähdettiin siinä sitten selvittämään krapulaan mini -golf radoille muutamat kylmät oluet mukana. Otettiin rennosti, istuttiin, höpistiin, hoilattiin.. ja katseltiin jännittävää mini golf- turnausta. Ensimmäisellä reiällä taisi pelaajia olla n. 20. Jossain kymppireiän kohdalla muutamat olivat jo sammuneet, muutamat olivat keksineet jotain parempaa tekemistä ja muutamat varmaankin joutuivat avaruusolentojen sieppaamiksi tai jotain .. emt. Turnaus oli kuitenkin jännää seurattavaa vaikka en sitä juurikaan edes seurannut. Oli parempaa tekemistä - jammailla bluuessia wirenin ja thegon kanssa. Tai oikeastaan sen verran krapulassa ja "selvinpäin" vielä siinä vaiheessa olin, että tyydyin pelkästään kuuntelemaan.

- Lähdimme sitten unskimiittorin kanssa kauppaan. JM lähti mukaan. JM muuten kertoi edellisyönä jotain todella hämäriä ajatuksiaan, joista en tajunnut kännissä hölkäsenpöläystä. En kyllä luultavasti selvinpäinkään tajuaisi. Krapulassa kauppamatkallakaan en tajunnut juuri mitään, mitä JM höpötti. Kaupasta ostimme kilon pirkkalihaa, oliiveja ja jotain muuta, mitä en enää muista. Rahaa meni liian vähän siihen vaivaan nähden, mitä sellainen kilometrin kävely krapulassa on. Kaupasta suuntasimme kebabbiin syömään kebabbia. Kebabin kokki/myyjä vaikutti ihan homolta, mutta ihan hyvät kebabit hän kuitenkin teki. Söin riisikebabin. JM söi jotain ja unskimiittor söi myös jotain. Ruokailun päätteeksi Unskimiittori raiskasi Accentin.

- Krapula alkoi hellittämään sitä myötä, mitä ilma viileni ja n. kuuden maissa illalla aloin jälleen olemaan hyvässä jurrissa.

- Lähdimme grillaamaan. Menimme grillikatokseen ja siellä oli oikein leppoisa meininki hyperhauskaa "en ole ikinä" -seurapeliä pelaillessa. Kukaan meistä ei koskaan ollut bongannut kaunista naista baarista baari-illan päätteeksi. Muutamat tunnustivat naineensa jotakin pehmolelua tms. esinettä. Se seurapeli oli hämärä. Pihvit olivat todella hyviä.

- Joimme katoksessa kaljaa...joimme lisää... haimme lisää kaljaa... lisäää.....ää.... ja tässä vaiheessa sitten olikin jo meininki todella kova. Minulla oli kaikki loput n. 12 oluttölkkiä vielä muovikassissa (muovikassissa jossa luki muovikassi) ja lähdin sitten unskimiittorin ja zen attituden kanssa seikkailemaan kohti mikseri cämp -seinälippua. Matkaa kertyi muutama sata metri.

- Ilta jatkui lauleskellen, naureskellen, juopotellen ja paskaa jauhaten. Meininki oli letkeetä. Hakkasin bongo -rumpuja innoissani. Substance oli pistänyt terveydensä vaakalaudalle hakiessaan näitä hienoja rytmisoittimia. Wiren meinasi tukehtua olueen.. hän myös heräsi todellisuuteen tukehtuessaan. Tilanne näytti vakavalta, mutta kun aloin laulamaan "Wiren ei kuollutkaan, vaan jatkaa bluesin soittoa", meno taas hieman rentoontui. Wiren murahti, mutta leppyi kun tarjosin hänelle kylmän oluen.. ja kitaran.

- Tämän jälkeen tapahtui jotain.. en muista mitä. Naapurimökissä jammailtiin kahdeksankymmentäluvun musiikin päälle jotakin.. ryhmätansseja ja kaikkee. Meinasin mennä mukaan jameihin, mutta eksyin johonkin muualle. Taisin eksyä Wirenin mukana Talvisota -viinaa maistelemaan. Yllätyin Talvisota -juoman hyvästä, minttuisesta, mutta ei liian makeasta mausta. Otin mielelläni toisenkin hörpyn. Nämä hörpyt saivat aikaan sen reaktion, että minun oli pakko saada lisää jotain väkevää juomaa oluen rinnalle. En muista ollenkaan, sainko joitakin paukkuja joiltakin pummittua. Luultavasti kyllä ainakin kunnosta päätellen. Tilasin kyllä lauantaiksi yhden leijona -pullon, kun kuulin, että variant on tulossa paikalle ja käy kaupassa matkan varrella. Variant sitten kertoi, että ei hän Alkossa viittinyt käydä, koska ajatteli olla "sivistyneessä" kunnossa. No.. Variant ei tainnut tavoitteessaan ihan täysin onnistua.

- Taas oli saunavuoron aika. Lähdimme koko porukka saunalle, mutta minulta jäi sitten saunomiset saunomatta, koska keksimme thegon, rautakangen ja substancen kanssa että pöydästä lähtee hieno hardcore -soundi kun sitä hakkaa. Bongot sekä rytmimuna ja parit kitaratkin oli mukana joten kunnon kännijamit siitä sitten aikaseks saatiinkin. Ihmisiä kävi ihmettelemässä, ulkomaisia lapsia tuli soittamaan bongoja, äiti tuli kertomaan, että "jatkakaa, jotta lapseni ei ala itkemään"..jne jne. Nyt kun katson vasenta kättäni, siitä on irronnut jonkin verran nahkaa, ranne on musta ja sormet ei taitu kunnolla. Sattuu myös. Mutta oli jamit kyllä ihan parin vamman arvoiset. Keltaliiviset tuli meidät kerran hiljentämään, mutta emme kauaa hiljaa olleet. Yritimme kyllä parhaamme.

- Ilta jatkui mukavissa merkeissä saunan edessä. Pöydässä istuskeli hyvää porukkaa.. jotkut vähän naureskelivat, jotkut muuten vaan sekoilivat ja minä itse haaveilin kebab -ranskalaisista. Jatkoimme sitten matkaa mökeille. Sammuin ensimmäistä kertaa.

- Heräsin n. puolen tunnin torkkujen jälkeen mökin edestä, kun luulin kuulevani unskimiittorin äänen. Ei. Se oli Tegon ja hänen kaverinsa ääni. He houkuttelivat minut mukaan karaokebaariin. Tai sitten minä houkuttelin ne. En tiedä. Sitä vieläkin ihmettelen, että miten ne portsarit oikein päästivät minut edes sisään ja että miksi meitä ei häädetty pihalle baarista laulutaidottomuuden ja huuliharppusoolon sekä parin rikkoutuneen tuopin jälkeen. Emt. Kunnollahan me yritimme olla, mutta epäonnistuimme siinä sitten pahasti.

- Jälleen kerran, en muista yhtikäs mitään baari -> leirintäalue -kävelymatkasta. Jotain laivastosta me taidettiin jutella.. ihme puheenaihe.

- Menimme jatkamaan juhlia muiden mökkien luokse. Kaikki olivat jo hyytyneet, joten istuimme kolmisteen penkeillä ja joimme viimeisiä kaljoja. Sitten, jossain vaiheessa thego ja kaverinsa lähtivät johonkin hotelliin nukkumaan. Minulla oli meno päällä, joten menin mökkiin, lainasin Zen Attituden leijona -pulloa ja lähdin hortoilemaan. En muista, missä hortoilin, mutta loppujen lopuksi istuskelin pääportilla hengailemassa järjestyksenvalvojien kanssa. Juuri kun he olivat tarjoamassa kahvikuppia minulle, ajoi pihaan taksi, josta pihalle sukelsivat PehmoA ja variant sekä joku nainen, jota nyt en sen paremmin muista. Ilta siis jatkui.

- Menimme ensiksi herättämään jokaisen meidän mökissä majailevan hemmon.. kukaan ei herännyt. Sen jälkeen menimme PehmoA:n mökeille.Siellä oli ihan kätevä tuuletusjärjestelmä rakennettu. Herätimme myös siellä mökissä kaikki nukkuvat ihmiset. Viimeiseksi menimme vielä ylläpitomökkiin jotain mölisemään.. tuskin kukaan edes heräsi. Lopuksi sitten menimme siihen PehmoA:n mökin terassille istumaan ja puhumaan ulostetta. Jossain vaiheessa lähdin siitä sitten nukkumaan. Olin aivan armottomassa kännissä, kun menin nukkumaan. Olo oli kuitenkin hyvä ja ilta oli kaikin puolin onnistunut omalta kohdaltani.





13.8

- Armoton krapula. Ensiksi heräsin yläsängyltä.. vähän ajan päästä lattialta ja seuraavaksi unskimiittori huusi korvaan, että "ylös saatana". Silloin nukuin sohvalla. Terassillakin otin hetken lepoa. Unskimiittori sitten sai ajella Ekipaen autolla tampereelle. Ekipae ei itse voinut ajaa - sattuneesta syystä. Kerran ajoimme melkein kolarin.. se johtui siitä, että Unskimiittori ei vaan osaa.

- Kävimme syömässä kebabit. Zen Attitude ei syönyt mitään. Krapula paheni, tähtiä näkyi ja olo oli aika karmea. Loppupäivän sitten lojusin juna-asemalla euro taskussa. Samaan aikaan Unskimiittori ja Zen Attitude oli kaupunkia kiertämässä. Minusta ei siinä vaiheessa enää kauppakierrokselle ollut. Olo alkoi paranemaan vasta nyt, illalla, kun tätä tekstiä tähän ladon

- Minä eksyin muista, koska minulla ei ollut puhelinta. Sitten jossain vaiheessa löysin OFS:in, unskin ja Zen Attituden rautatieaseman kahviosta. Hyvästeltiin ja lähdettiin takaisin helvettiin eli siis Vilppulaan. Onneksi helvetistä on vain kahdeksan kilometriä taivaaseen.. sen matkan unskimiittori joutui kökkimään isämme työauton takaloosterissa. Muahaha.

Oli hyvä reissu ja läheskään kaikkea en nyt todellakaan muista. Tuossa nyt oli joitakin krapulaisia muistoja, joita tuli mieleen.





Lisätyt muistot:

- Kerroin tapauksesta, jossa Wiren meinasi tukehtua olueen. Oikeasti kävi niin, että sammuneen Wirenin suuhun joku kaatoi olutta ja tämän jälkeen vielä heitti plektran kyytipojaksi. Taisi se joku vielä Wirenin huivinkin tunkea sinne suuhun. Mutta Wiren ei kuollut, koska hän on rokkari ja elää ikuisesti.

- Kerroin myös, että PehmoA, variant sekä joku nainen sukelsivat taksista leirintäalueen pääportin eteen joskus lauantai-sunnuntai aamuyönä. Nyt kun muistelen, en muista, oliko siinä porukassa edes ketään naista 8| Joku voisi valaista tätä asiaa sillä tämä asia jostain syystä häiritsee minua vieläkin. Siinä porukassa joko oli nainen tai sitten näin harhoja.

- Kuulin paikanpäällä, mutta muistin vasta Mikseri.netin Forumeilla, kun asiasta mainittiin, että rikkoutuneen lasin lisäksi myös yksi (tai oikeastaan kaksi sänkyä) sänky hajosi.

- Kerroin substancen rytmisoittimista. Joko minä, tai joku muu hukkasi Substancen rytmimunan. Substance oli selvästikin hyvin suruissaan asiasta ja varmaankin hän on tällä hetkellä etsimässä sitä rytmimunaa siellä Härmälän rannalla.

- Georgen koiran nimi oli Aatu. Rodultaan se oli joku kultaisen noutajan ja suurikorvaisen susikoiran risteytymä. Koira oli aluksi hieman hämillään ja vähän pelkäsikin, mutta kai sekin otus jossain vaiheessa sitten tottui tyhmään muusikkolaumaan.

- Ostin kaupasta oliivien ja lihan lisäksi pähkinöitä.

- ... lisää yritetään muistaa

Kirjoitettu Monday 14.08.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: