Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

biisejä

Se jäi kertomatta, että eilen joskus puol neljän aikaan (olikohan se noin...) duunissa ollessa soi taustalla Radio Suomen taajuudelta Hassisen Koneen "Levottomat jalat". Se oli melkonen yllätys. Nyt tänään ku hain kamat veks Lassilasta (ne oli majaillu siellä yli kuukauden, koska siellä vietettyjen tupareiden jälkeen en oo ehtiny käydä siellä kertaakaan), ni auton radiosta tuli "Let's twist again" Sävelradion taajuudelta. Toi biisi esitettiin livenä siellä tupareilla, että siks vähän hassua kuulla se nyt alkuperäsenä versiona. Kieltämättä ne oli mahtavat tuparit, suosittelen muilleki, jos vaan varaa on.

Tänään on ollu enimmäkseen paska olo ja voisin vaan itkeä koko ajan. Ei ois todellakaan kiinnostanu nousta sängystä ollenkaan. Otti päähän seki, että vaikka soitin systerille jotain yli 10 kertaa, ni se ei vastannu - "valitsemanne numero ei ole käytössä". Sen saa kun on salainen numero, mut en aio muuttaa sitä mikskään.

Äh, nyt otan pultteja ihan pikkuasioista. Nyt ei vaan oo helppoa millään lailla. :( Enpä taida ruikuttaa tän enempää. Kuuntelen vaihteeks Discoa ja vaan oon - huomenna on taas duunia.

Yritän antaa itselleni anteeksi, että olen huono.

Kirjoitettu Saturday 06.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: