Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

yksinäistä

Perjantai oli kyllä päivä, jonka oisin voinu todella mainiosti viettää vaan kotona irkaten, kuunnellen musiikkia ja siinä jossain lomassa oisin voinu kans silittää kiltin, jonka hommasin taannoin. Mulla oli joskus snadina pari erilaistaki kilttiä, ni ku mulla ei oo aikoihin ollu, ni nyt sit oli saatava semmonen. :) Se on jotakuinki sinivalkoharmaa raidallinen. Siinä ei vaan ollu mukana semmosta isoa hakaneulaa - en tiiä tarkalleen, kuuluko se oikeesti kilttiin.

Joka tapauksessa ihanaa olla kotona. Yöllä fiilistä paransi rutkasti se, kun tajusin, että Manta Raylla on uus biisi tarjolla täällä mikserissä. Kävin imuttamassa sen koneelle. Nyt se on soinu monta tuntia, lähes koko sen ajan, ku oon tässä koneella istuskellu. Biisihän on siis "Lonely", joka on kertakaikkisen erinomainen. :) Maria laulaa ihanasti... :)

Ku seisoskelin tuolla ulkona myräkässä ja oottelin bussia (menin sit duuniin vapaapäivänä), ni tulipa siinä mieleen, et tässä viime aikoina naiset on ollu mun elämässä kerranki merkittävämmässä asemassa ku miehet. Mahtavaa, jos todellaki opin arvostamaan omaa sukupuoltani ja sen edustajia. :) Kuuntelen biisejä, luen kirjoja ja ehkä sitä vielä joku päivä käyn kiehtovia keskustelujakin naisten kanssa. Sähköposteja ainaki menee suuntaan jos toiseenki.

Ois noi kukatki, jotka tarttis istuttaa. Ihmepensas on ollu juurtumassa lähemmäs vuoden. Kelpaiskohan jollekulle yönprinsessa? Multa se katkes joistain kohdista ja ne katkenneet osat on juurtunu perusteellisesti. Ku se kukkis joskus, se ois luksusta. :) Siinä on kuulemma kauniit kukat, jotka tuoksuu fantastisesti. Mulla ei vaan taida olla sellaset olosuhteet, että se tykkäis kukkia. Hauskaa on se, että se ihmepensaan oksa, joka on ollu juurtumassa, on kukkinu niin monta kertaa, etten oo jaksanu enää laskeakaan. Se varsinainen kukka ei kuki millään... :/ Ellei sitä leikkaa - hassu.

Puuhaa riittäis, mutta vois olla aika mennä nukkumaan. Kello on jo yli 3. Peiton alle ->

Kirjoitettu Saturday 13.11.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: