Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

ummm

Kävin Tavastialla levymessuilla. Aika heikosti oli tarjolla mitään sellasta, mitä olen vailla. Ostin sit ihan randomilla Tori Amosin "Scarlet's walk" ja kuuntelen sitä nyt. Oi että, voin jo nyt sanoa, että tuli tehtyä nappiostos. Toka biisi menossa ja oon aivan myyty tälle musalle. Aika mielenkiintosta siinä mielessä, että Laurahan on kans pianisti ja laulaja-lauluntekijä... ;) Oon siis ruvennu diggaamaan tämmösestä entistä enemmän, mahtavaa. Ja musiikki on parantavaa, sen voima on käsittämätön. Vain rakkaus menee ohi. <3 Unohtamatta anteeksiantoa.

Se on oikeesti mielenkiintosta, että oon kiinnostunu entistä enemmän naisten tekemästä musasta. Mahtavaa. :)

Ihmeellistä, mut yhtäkkiä mulla on todella hyvä olo. Siis nää biisit on aivan sanoinkuvaamattoman upeita. Nää tarttee kuunnella vielä kuulokkeillakin. :)

Oon ollu kotosalla ja ryypiskelly piparminttuteetä, jota hain Ruohonjuuresta. Tykkään käydä siellä, tarttis vaan käydä useemmin. Siellä on niin paljon kaikkea kivaa ja hyödyllistäkin.

Edellisenä yönä sain aikasiks käydä alakerrassa hakemassa paksummat takit varastosta. Kun pääsin takas tänne ylös, innostuin ompelemaan nappeja. Ensin yks housuihin ja sit pari irronnutta ruskeaan samettitakkiin, jonka ostin kierrätyskeskuksesta. Se on aivan ihana, just sopivan pituset hihat ja suuret taskut. Se oli melkonen heräteostos, mutta oon varmasti pitäny sitä jo sen kuuden ja puolen euron edestä.

Nyt on ollu tosi liukasta ja kosteeta. Siks oonki käyttäny oransseja kumisaappaitani, ku sain ne vihdoin ja viimein hankittua tänä vuonna. Ne oli ikuisuushankinta niin ku esimerkiks leipälautaset tai verhot, jotka mulla myös on. Seuraava hankita ois ehottomasti parempi tietokone, että voisin tehdä vähän enemmän...kun on digikuvia ja kaikkea muuta kivaa tässä koneella. Sais joskus vaikka jonkun animepätkänki, ku nyt on niin paljon nopeempi yhteys. :)

Tulipas nyt turhaa lätinää, mutta olkoon. Tänään taas duunipäivä, joten kohta paapimaan.

Kirjoitettu Tuesday 07.12.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: