Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

spending time

Oi! Mulla on Firefox ja onpas mahtavaa! :D Samalla ku kuuntelen tässä "Spending time"a (yks biisi Jussi Kinnusen kotisivuilta), niin voin vallan mainiosti kirjottaa tänne. Vautsi. Firefox todellakin blokkaa mainokset pois, loistavaa!

Mutta niin... Mitäs kaikkea tässä onkaan tapahtunu? Viime viikolla torstaina kävin vaihteeks Kaapelilla. Siellä oli selvännäköisyydelle omistettu ilta. Se oli kieltämättä mielenkiintosta. Vaikeeta sanoa vielä tarkemmin, miten se kanavointi vaikutti muhun. Enemmän taisin pohtia sitä, mistä oon alunperin kotoisin ja niitä merkkejä, jotka mulle on just tällä hetkellä oleellisia. Ne on tosi kiehtovia. :)

Kaapelilta lähdin On the rocksiin kattomaan Turo's Hevi Geetä. Unelmasta tuli totta melkeinpä parhaalla mahdollisella tavalla. Erikoista oli myös se, että ennen keikkaa olin aivan omissa maailmoissani. Tajusin mä jotain siitä, mitä ympärillä tapahtu, mut enimmäkseen päässä pyöri kaikenlaisia juttuja. Enkeleitä, valoa sydämessä ja sellasta.

Keikka oli todella mainio. Turot oli tehny joululauluista omat versiot. Nauroin niille ääneen, ne oli niin mahottomia ja hauskoja, :) Turoilla oli lainassa Devil Virtanen, jota harvemmin näkee hattu päässä. Keikan aikana joku mies kysy multa, oonko mä siellä bändin mukana. Toi on semmonen asia, mitä en ymmärrä vieläkään... Ei ollu ensimmäinen kerta eikä viiminenkään, ku multa kysytään jotain tollasta. Mulla oli päällä liila pörrönen villapaita ja valkoset housut. Ei kai siinä mitään kovin ihmeellistä ole?

Perjantaina kävin irkkituttua moikkaamassa. Samalla reissulla kävin Fennicassa. Ostin sieltä Cross-tie Walkersin uudemman levyn (jota en oo vielä kuunnellu) ja Total Touchin levyn, jota en ollu aiemmin kuullu. Total Touchin "This way"n kuuntelin aika monta kertaa heti, kun pääsin kotiin. Nyttemmin oon sit kuunnellu kaikkea muuta kuten sain vihdoin ja viimein kuunneltua alusta loppuun Ismo Alanko Säätiön "Elävää musiikkia". Se ei oo yhtä hyvä kuin "Luonnossa", siitä ei pääse mihinkään.

Lauantaina oli pukkas taas keikkaa. Ogelissa oli Lappareiden Karvatunturi-show, jonka käväsin vilkasemassa. Oli hauskaa, mutta Turot oli ollu hauskempia. Ennen ku lähdin juna-asemalle, joku nainen tuli mun luokse ja kysy ensin, onko joku bändin jäsenistä mun kaveri. Sanoin, että ei ole. Onko niistä joku sun isä, se nainen jatko. Sanoin uudestaan, että ei ole. Se nainen lähti sit pois. Olin taas hämilläni. Siellä mulla oli päällä vihree vetoketjullinen paita ja vihreet reisitaskuhousut, aika tylsät kuteet siis. Toisaalta olin ollu ihan siinä lavan edessä ja keskittyny täysin keikkaan - en mä siinä paljoa ajatellukaan ja hyvä niin. :) Illan lopuksi toivotin Harrille hyvää joulua. :)

Tällä viikolla keskiviikkona oli Freukkari-trio keikalla yhdessä baarissa Viiskulmassa. Siellä oli huippumeno, jostain syystä. Ehdin paikalle vasta vähän ennen toista settiä, mut se oli ihan ok mulle. En olis ehtiny paikalle kovin paljon aikasemmin, koska mulla oli sinä päivänä iltavuoro.

Pekalla oli puku päällä, kravatti myös. Olin aatellu, että paikalla ois ollu aivan muunlaisia tuttuja, mutta siellä olikin sitten Aksu ja Freukkareiden tänhetkinen rumpali Markus. Illan vikana biisinä tuli "Iloinen poika ja iloinen tyttö", jota Markus meni mukaan laulamaan. Se oli upee versio biisistä. :) Hiukan yllättäväkin. Jäin sinne baariin juttelemaan Pekan kanssa niin pitkäks aikaa, ku oli mahdollista. Ehdin just siihen ratikkaan, jolla vielä ehdin viimiseen bussiin.

Torstai meni Jaskalla ollessa. Saatiin selville viimeinki se, että mä oon Pohjan tähdeltä. :) Kissojen touhuamista oli kiva seurata siinä samalla. Jaska laitto ruokaa ja pölistiin kaikenlaisia juttuja. Lähettiin käymään Eirassa, törmättiin Stokkan pysäkillä kymppiä odottaessa Samuliin, joka oli menossa töihin. Se tais olla aika turha reissu, mut tuli kuitenki tehtyä.

Perjantaina kävin duunissa kääntymässä. Suurimman osan päivästä vaan nukuin. Lauantainaki oisin voinu vaan nukkua - "Relaxatio" soi koko yön taustalla. :)

Nousin sit kuitenki, ku aattelin käydä kaupassa. Ku pääsin kotiin, ni aika kulu tosi nopeesti, ku tiskasin ja laitoin ruokaa. Sain aikasiks kasviskeittoa ja kai jotain, mikä vois olla kasvispyttipannua. Mutsi oli antanu mulle ison palsternakan, ku viimeks kävin siellä - tais olla viime viikon tiistai - ja siitä oli pakko tehdä jotain, ettei se ois menny pilalle. Se oli oikeesti todella iso! Ehkä joku 30 senttinen tai isompi. Eihän ne kai tyypillisesti sen kokosia oo?! Keitto ainaki oli hyvää, maistan sitä pyttipannua seuraavalla kerralla, ku nälkä iskee. :)

Mulla on ollu suunnitelmissa tehdä kaikille tutuille ja kavereille yhteinen jouluviesti, jota sit väsäsin koko lauantai-illan. Välillä käväsin vaan saunassa. Kyllä se alkaa olla sellasessa kunnossa, että voin lähettää sen kaikille. :)

Ja niin, tärkein juttuhan on kuitenkin se, että tällä viikolla sain tietää työvuorot ens vuoden puolelle ja siks päätin, että lähden Hollantiin uudeks vuodeks. :) Sain hommattua lentoliput, joten parin viikon päästä mä oonki siellä! :D Mahtavaa. :)

Aika mennä peiton alle. Piu.

Kirjoitettu Sunday 19.12.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: