Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

jouluaatto

voisin vaan itkeä. se näissä vapaapäivissä onki parasta, että voin tehä just tasan sitä, mitä tahdon. ja nyt ku on pyhäpäiviä, niin ei oikeestaan tartte tehdä mitään erityistä ja siks mulla on aikaa itkeä, ehkä selvittää omaa itteäni. jos se vaikka onnistuis tällä kertaa.

tällä viikolla kuuntelin vaihteeks Jeff Beckin loistavaa "You had it coming"-levyä. siitä tuli mieleen, et kyllä mun on hankittava myös "Blow by blow" ja myös "Jeff", joita mulla ei vielä ole. molemmat on aivan mahtavia levyjä. :) musiikki on niin ihanaa...

duunissa soi eilen Hassisen Koneen "Rajat" - radio on siellä koko ajan päällä. kuuntelin sit illalla pitkästä aikaa Hassisen Konetta levyltä ja ah, ne biisit on niin nerokkaita. :) jätkät soittaaki niin hyvin, että melkein itkettää jo sekin. ne biisit kun on tehty sillon, ku mä just ja just olin olemassa. Hassisen Kone on mun sydämessä, aivan varmasti. :)

ehkä paras juttu, mitä tässä nyt on tapahtunu on se, että sain lähetettyä viestin Elisaan, että otan käyttöön sen sim-kortin, jonka ne mulle lähetti. saas nähä, miten sen kanssa käy... en sit välttämättä ookaan tavotettavissa tänään, mut sillä ei oo mitään väliä. jumin vaan täällä ja kuuntelen "Sä onnen toit..." se riittää mulle. mun onnettomuuteeni.

palaan juttuun taas, kun muistan tulla täällä käymään.

Kirjoitettu Friday 24.12.2004

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: