Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Unskin Mikseri-quotes

Joo, mä plagioin NapalmHeadia ja valikoin itse minua henkilökohtaisesti eniten huvittavimmat kermat Mikserin foorumeilta. Jos vituttaa että olen kopioinut tekstisi tänne ja haluat nostaa tekijänoikeuskanteen tai mitä tahansa, voit lähettää vetoomuksesi sen poistamiseksi sähköpoistiini osoitteeseen markku.aro@ontosisexy.org. Ole hyvä ja laita sähköpostin otsikoksi teksti "Rapina on haastaavaa". Ja jollet ole joku vitun öylättejä mutustava meduusa, olet jo tajunnut että minua ei oikeasti kiinnosta. Hajoappa siihen sitten.

Olen törkeästi lyhennellyt tekstiä tai ottanut vain parhaimmat palat siitä saadakseni kaiken olellisen. Olen kuitenkin pyrkinyt sisällyttämään koko viestin varsinaisen asiasisällön etten nyt vain leimaisi ketään kusipääksi tjms. Paskapuheet sikseen...



And here it begins...


Ketjussa "Kevätkiima!"

JM kirjoitti:
"En oo oikeen huomannu mitään erikoista kiimaa, ihan yhtä kiimainen olen kuin muulloinkin, eli vaihtelevasti, sillai. Eikä jaksais millään hankkiutua sellasiin tilanteisiin, joissa vois saada pillua, kun sillon pitäs aktivoitua sosiaalisesti ja lähteä tuonne ulos elämään etsimään ihmisiä ja ei vaan jaksa. Jos joku tulis ihan kotiovelle pillua tarjoamaan, niin sitten voisin harkita."

---

Ketjussa "Oletko julkimon kanssa?" (PRICELESS)

wiren kirjoitti:
"vaimoni on Frankenstein"

---

Ketjussa "Yhteiskunnan epäilyttävät ainekset"

Hombre Muerto kirjoitti:
"Hymyilevät / kohteliaat portsarit."

Haava kirjoitti:
"Joo.. Joo.. Lentävät lehmät kanssa?"

Hombre Muerto kirjoitti:
"Ei kun ihan tosi!! Kohtasin moisen viime keskiviikkona. Heti kun se ystävällisyys ja huomaavaisuus alkoi ojentaessani takkia, niin olin että jos joku reijittää mun povarissa olevat kortongit ja vaihtaa psyykenlääkkeet Mynthoneihin, niin se on TOI jätkä.

Melkein piti vetää TURPAAN."


---


Ketjussa "JAMMU ON VAKAVASTI SAIRAS!!!" (PRICELESS)

Haava kirjoitti:
"Kaikki inhimillinen kärsimys on aina sääli. Olisi hienoa kun sen voisi kokonaan välttää tai edes minimoida. Siksi jammukin on "telkien takana", jotta inhimillinen kärsimys minimoituisi."

gerana kirjoitti:
"Ai vain inhimillinen sääli?

Anteeksi, mutta oli pakko kommentoida kun sain tuosta lauseesta käsityksen ettet välitä eläinten tunteista ja hengistä p*skaakaan. Eläimet ovat aivan yhtä lailla eläviä olentoja joita täytyy suojella, kuten ihmisetkin(!). Kylmää keskittyä vain inhimilliseen kärsimykseen..

Tämä mielipiteeni. / Ja anteeksi offtopicista. /

Terveisin
Ihminen joka arvostaa eläimiä yhtä lailla kuin ihmisiäkin."


Erikoispointsit geranalle, olen miettinyt kirjoitustasi jo monena iltana käydessäni nukkumaan ja nukahtanut ilkikurinen hymy naamallani.

---

Ketjussa "Minkä takia maalaiset kutsuvat Stadia Hesaksi?"

Goatsemencommando kirjoitti:
""Stadi" haiskahtaa ruotsinkieliseltä sanalta, ja siksi myös kyrvältä."

---


Ketjussa " Maksalaatikko pienentynyt, miksi? "

Mark S. Hole kirjoitti Jasnajan Puukissalle:
""Kun on aina saatava se viimeinen sana, vaik se ei johtaisi mihinkään.."

Nyt ämmä turpa kiinni jo! "


Mark S. Holesta muodostui tuon kommentin myötä jonkinasteinen jumala itselleni. Olen ihaillut miehen edesottamuksia jo vuosikausia, mutta tuo täydellisesti naulan kantaan osuva kommentti Mikserin ehdottomasti kyrvimmälle käyttäjälle vei arvostukseni aivan uudelle, ennennäkemättömälle tasolle. Erityisen ihastuttavan kyseisestä lainauksesta tekee se, että sen voisi copypastettaa vastaukseksi lähes 80%:iin kohdehenkilön viesteistä samalla tulkiten täydellisesti allekirjoittaneen tuntemuksia tätä kohtaan.

---

Ketjussa "Vähän yleisiä tietoja Hip hopist yms tietoa kiitos."

KalpeePerse kirjoitti:
Ajattele nyt vittu oikeesti vähän! Mitä vittua sä teet niillä koristeilla sun "studios" seinäs? hä... jos jotain laitat on ne saatana ansaitut lätynäköset muovinpalaset mitä saa kun myy tarpeeks mtv:lle!

Vai haluakko sä jotain hienoja nojatuoleja sinne. Kenties baaritiskin. Kerro nyt sit vittu.

Ja lopeta kysymystä kaikkee paskaa varsinkin mielipiteistä miten tehdä sitä helvetin räppiä. Päätä itse miten sitä teet älä kysy muiltaq. Hyi helvetti tarttee ilmeisesti lyödä lisää kaljaa kurkkuun!


Jota Naisten lentopallolainasi ja kirjoitti:
Ei vittu mä just kuvittelin Kalevi Haapojan mouhuamassa häjyt-tyyliin tämän viestin tekstin ja ei vittu repeys


Päihteillä on osuutta asiaan.

Kirjoitettu Friday 27.04.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: