Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Rypäleitä perseessä

Tässä on yksityiskeskustelu erään mikseriläisen kanssa eräästä foorumilla alkunsa saaneesta aiheesta. Olen toteuttanut sen screenshoteilla ihan täysin sitä varten, ettei Googlella vain löytäisi tälle sivulle. Olen sensuroinut henkilön nimimerkin ihan vain hyvän tahdon eleenä, vaikkei sitä minun tarvitsisikaan tehdä. Toivon, ettei kukaan arvuuttelisi nimimerkkiä ainakaan kirjoittamalla sitä tähän, ettei Googlella vain löytäisi tälle sivulle.












Tästä välistä puuttuu screenshotit johtuen siitä, että viestien vastaanottaja poisti lähettämiäni viestejä (mikä on toki ihan kätevää, jos haluaa profiilisivunsa pitää omissa silmissään "kevyenä"), enkä vanhana kyttänä tajunnut sitä tarpeeksi ajoissa. Viestit käsittelivät muistaakseni jotain lässätystäni vastaanottajan omasta kirjoitusasusta ja mitä ilmeisimmin jotain tekosyitä kiroilulleni.










Näin. Myönnän, että suivaannuksissani kirjoitin rutkasti alatyylin ilmaisuja, mutta ei hävetä tippaakaan. Eikä myöskään tämä tsydeemine julkaiseminen. Otan samoin tein pois, kun minulle joku todentaa lakipykälällä, että olen toiminut vastoin Suomen lakia. Ja jos ei todenna, niin haastakaa oikeuteen jos kykenette.

Sen verran vielä selitän, että osasyy siihen, miksi julkaisin tämän screenshotteina todellakin oli se, etten halua mahdollisten työhönottajien löytävän hänen nimimerkillään käytyä keskustelua, jonka hän voisi mahdollisesti ymmärtää väärin ja täten olla ottamatta tätä töihin. Tosin minua hieman painaa syyllisyys siitä, etten anna työhönottajalle mahdollisuutta nähdä ennakkoon ko. henkilössä orastavia skitsofrenian(?) oireita.

Nautinnollisia lukuhetkiä.

Post Scriptum - Mutta eikö kirjesalaisuus kiellä yksityisen meilin julkistamisen?

Kirjoitettu Sunday 11.11.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: