Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vuosi tuli täyteen!

Tämähän piti kirjoittaa jo eilen, varsinaisena merkkipäivänä, mutta jotenkin kummassa se nyt taas vaan jäi. :> Niin, elikkä vuosi on nyt Mikserissä virallisesti lorvittu, eikä loppua tälle touhulle näy. Aina silloin tällöin törmään edelleen uusiin loistaviin artisteihin, joiden biisejä pitää koneelle innolla latailla. Myönnän, ettei hyvien biisien löytymistahti ole enää sitä mitä se oli vielä puolisenkin vuotta sitten. Vastaan tulee enemmänkin jotain, mikä ei mitenkään päin uppoa tai sitten jotain, josta se viimeinen koukku puuttuu, jotta se tekele eroaisi jotenkin kaikesta muusta ennen kuulemastani. Tai ehkä se johtuu siitä, etten tykkää useinkaan kovin amatöörimaisesta musiikista, jollaista täällä kuiteskin eniten on. Onneksi on vielä niitäkin hetkiä, kun joku biisi uppoaa ja lujaa. Niin, ettei hetkeen ymmärrä kuulleensa jotain niin upeaa ilman, että se olisi jo valmiiksi levytetty ja suurten levy-yhtiöiden omaisuutta, radiosta kuunneltavissa. Yleensä tuollaiset biisit kuuluvat jo ennestään tuntemilleni artisteille, joita fanitan valmiiksi. Enkä muuten koskaan fanita vain yhden biisin vuoksi ihan vain siitä syystä, ettei tarvitsisi suotta sontaa kuunnella sen yhden mestariteoksen jälkeen.

Enimmäkseen Mikseri on tuottanut mulle pelkästään iloa. Olen saanut tutustua moniin uusiin ihmisiin, joihin en olisi kai missään muussa yhteydessä törmännyt ainakaan tämän elämän aikana. Osan heistä tunnen heidän musiikkinsa kautta, osaan on tutustuttu Mikserin irc-kanavalla. Olen todella kiitollinen Mikserille tästäkin syystä, sillä mitä elämä olisikaan ilman erilaisten ihmisten eri näkemyksiä ja mahdollisuutta keskustella niistä, mielellään hyvällä mielellä ja sivistyneesti ilman sotakirveitä. ;) Ja vaikka en itse musiikkia teekään - enkä hyvin todennäköisesti tee jatkossakaan - olen silti oppinut paljon erilaisista teknisistä asioista, termeistä ja tavoista tehdä musiikkia. Ei noihin asioihin tule pureuduttua muualla, kuin musiikkikärpäsen puraisemien ihmisten joukossa. :)

Niin, mitäpä sitä tässä vielä keksisi... Kaikki oleellisin tuli jo sanottua, kun ei tästä ole tarkoitus mitään esitelmää alkaa väsäämään... :D Eipä tässä kai muuta, kuin että jatkan samalla linjalla kuin ennenkin - hyppimättä suuremmin kenenkään varpaille, jos omienikin annetaan olla rauhassa. Kommentoin kun siltä tuntuu, mutten jätä ainuttakaan hätäisesti typotettua arviota kenellekään, vaan yritän paneutua biisin kunnolla ja miettiä tarkkaan onko mulla siitä oikeasti joku mielipide, vai onko kyse taas vain jostain kirjoitushalusta, jota voisi toteuttaa myös blogeissa. :> "Ihan jees"-kommentit kuuluvat äärimmäisen mielikuvituksettomille ihmisille, enkä mä kyllä siiihen sakkiin suostu kuulumaan! :D Eli väkisin ei multa kommenttia heru, joten turha tulla sellaista ruinaamaankaan. Ja kaikkihan me jo tässä vaiheessa tiedämme, että mainostus on KIELLETTY! /,,/

Kirjoitettu Sunday 27.11.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: