Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Arse

Voiv. Unohdin ostaa äskön ranskan kirjan ja joudun menee keskustaan takasin ja ei oikeen nappais, koska kuiteski vastatuuli ja sellasessa on kauhee pyöräillä. Negaan.
En oikeasti voi tajuta, että koulut alko. En vaan voi käsittää, että joka aamu pitää herätä sairaan aikaisin ja blää.
Viel kaikki vammat kurssit tässä jaksossa esim. matikka, fysiikka, kemia jne. Enkä ehkä kestä. Nice koeviikko ainakin.
Mutta valitan jostain matkoista, kun oikeastaan toi on sairaan lähellä. Verrattais esim Juhista niin sinne olis kauheen paljon pidempi matka muutenkin. Mut silti olisin ehkä halunnut aloittaa ihan puhtaalta pöydältä, täällä se ei kauheesti onnistu, kun jokainen vastaantulija on joku sun ex-luokkalainen.
Mutta vähän innostuin tuosta Tim Burtonin uudesta leffasta. Corpse Bride vai mikä olikaan. Jeijness. Se saattaa pelastaa minut.
Mutta niin, mitäs tässä enää jauhais sen enempää. Pitäs varmaan hakee se yks kirja jossain vaiheessa ja käydä koiran kanssa lenkillä, koska iskä menee johonkin pääleikkaukseen. Kuulemma ei pitäisi olla mitään vakavaa. Mutta eihän sitä koskaan tiiä joten oon vähän huolissani.
Se viel puuttuis, että se potkasis tyhjää tässä näin koulun alun lomassa.
Oonko ees vähän negaaja 8D. Mutku ärsyttää toi koulu ja ärsyttää et unohdin sen kirjan ja ärsyttää et iskä ei voi leikata sen paiseitaa ajoissa, kun pakko venata viimetippaan nii et on uhkan joku tyyliin kuolema. No ei kyl ees. Ylidramatisoin vaan.
Voisin rauhottuu ja mennä juomaan teetä. Näin itseasiassa untakin jossa join. Vähän villit unet hey. Onneks. No mut siis. Mun elämä niin villi et hyvä et ees unet on vähä rauhallisempii.

Kirjoitettu Tuesday 16.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: