Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tavallinen päivä

Aamupäivällä lähdin Proffaan maltaiselle keksittyäni sitä ennen Mendelin perinnöllisyyslait puhdetöinäni. Tuli mieleen se huhtikuinen päivä tässä taannoin kun olin Galapagos-saarilla väijymässä peippoja. Peippolajien samankaltaisuuksista ja eroavaisuuksista sain aatoksen, joka sittemmin johti teoriaan lajien kehityksestä luonnonvalinnan kautta. Kretsut ja maallikkousokithan tuota aina ovat vääräksi todistelemassa mutta eivät ne reppanat ole parempiakaan teorioita tähän mennessä keksineet.

Niin tosiaan, Proffan kellarissa olutta siemaillessani havaitsin kappaleiden liikkuvan tietyllä nopeudella pudotessaan maata kohti. Tästä innostuneena tein muutamia laskutoimituksia post-it-tarroille ja keksin painovoiman periaatteet. Myöhemmin iltapäivällä laajensin teoriaani termodynamiikan puolelle josta aika kivuttomasti muodostui kolme lakia. Olutravintolan baarimikko tosin oli huomaavinaan muutamia puutteita laskelmissani, mutta muutamalla hienostuneella tarkastuslaskulla osoitin hänen väitteensä vääriksi. Suutari pysyköön lestissään.

Kotiin palattuani kävin läpi Egyptinmatkan tuliaiskrääsää ja huomioni kiinnittyi Rosettan kaupungista ostamaani kiveen, jossa oli jotain outoa raapustusta. Lähempi tutkimus osoitti, että kyseinen kivi sisälsi kolme samanlaista tekstiä, eri kielillä. Käännettyäni kiven kreikankielisen tekstin ymmärsin että tästähän voisi olla paljon apua Egyptologisissa tutkimuksissa.

Ennen nukkumaanmenoa luin uusimman Aku Ankan. Voi kuinka se joutuukaan aina kiipeliin.

Kirjoitettu Monday 27.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: