Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Ehm.

Hmmeh. En sitten tänään jaksanutkaan mennä niille kahdelle ekalle tunnille. Vitutti ja väsytti aamulla niin pirusti. Ei vain yksinkertaisesti jaksanut hilata persettään linkkapysäkille. Kylmäkin siellä oli. Kahdeksi koululle. Tylsä ja hyödytön bilsan kutoskurssin kaksoistunti - nyt kun päätinkin etten lähde lukemaan biokemiaa.

Väänsin biisiä eilen. Tuli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan oikein kivan mureaa soundia. Mutta jotain siitä kyllä vielä uupuu. Tänään sitä tosin kuuntelee varsin mielellään, kun tietää, että siitä loppujen lopuksi tulee vielä parempi (kai?). Ja tuota erilaisempaakin musiikkia pitäisi uppia.

Kaheksantoistakin tuli ja meni. Ei mitään erikoista tapahtunut. Kaikki on vieläkin samaa paskaa. Paitsi että nyt sen paskan voi hetkeksi unohtaa kun voi käydä kaupassa ostamassa viinaa johon sen voi hukuttaa. Se vain, etten harrasta murheiden viinaan hukuttamista.

Sais tapahtua kyllä jotain. Kuivun muuten pystyyn. Tai paremminkin tähän penkille, kun en nähtävästi saa persettäni ylös tästä ikinä.

Helvetin tärkeilijäihmiset.

Kirjoitettu Tuesday 21.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: