Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

27.2 My First Band, Henry's

27.2 Inspire, My First Band @Henkka

Kaikki hyvät jutut on aina samaan aikaan. Neiti oli sit lazy ja valitsi lähibaarin keikan. Olihan tää PMMP:n poikien bändi nähtävä (ja vapaapääsykin keikalle oli). Punkusta piti kuitenkin etsiä sitä baarifiilistä ensin. Neiti saapui baariin kympin jlkn ja ehti kuulla liiaksi kuopiolaista Inspire lämppäriä.

My First Band valmistautui keikkaan hyvin, kun kitarataiteilija kantoi lavalle mukavasti juomia baaritiskiltä. Neiti jäi miettimään mitä se juoma siinä lasissa mahtoikaan olla.. Soitto alkoi sit yhdentoista jälkeen. Bändihän näytti hyvältä, ja näytti siltä et kitarataiteilijakin oli hankkinut taas lisää tatskoja kehoonsa. Neitiä huvitti kun joku yleisössä infosi kaverilleen, että rumpalin rumputaiteilua kandee tsekata kun se soittaa kuin vajaamielinen :'D. Kuulimme tietenkin veisuja bändin uudelta levyltä (jota neiti ei ole vielä hankkinut, mutta taitaa todellakin mennä sen nyt hankkimaan). Keikan parasta antia olivat neidin mielestä veisut Lighthearted kid, Music, Why Do You Treat Me So Bad ja Setting sun <3 eikä suinkaan ne singlebiisit, joista toisen joku keksi yleisöstä huutaa vielä encorella soitettavaksi toistamiseen. Broken Day ei kyllä neidille kolahda. Bändin laulaja Antti on kyllä lavalla ihanan eloisa jammailija ja ei soittajatkaan pöllömmin vedä. Viihdyttävä livebändi.


Loppuilta: Neidin tuttavat olivat jossain ihan toisaalla baareilemassa, joten illasta meinäsi vallan tulla tylsä ja neiti oli oikeasti aikeissa jo lähteä baarista pois ennen valomerkkiä! Näin ei kuitenkaan käynyt, koska onneksi poijjat pelastivat yksinäisen neidin illan. Ja ilta venyi aamuun. No olihan viikonloppu x).

Kirjoitettu Saturday 28.02.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: