Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

4.5.07 Magenta Skycode, Kuopion Henry's

Darra paranee sillä millä se on tullutkin? Olipas ihan pienoinen heikotus/väsymysmaximus lähteä keikalle, mutta tätähän keikkaa ei sopinut jättää väliin. Oli tätä niin venattukin. Bändi oli itse asiassa perunut jo kahdesti aiemmin keikkansa, ja nyt viimeinkin keikka toteutui.

Keikka myöhästyi 45minsaa eli alkoi vasta yhdentoista jälkeen, koska tekniikassa oli jotain ongelmia. Jotain oli menny rikki. Jori pahoittelikin keikan myöhästymistä välispiikissään. Ehdinkin jo luulla et bändi on joku täydellisyydentavoittelija, kun valmistautuminen kestää ja kestää x). Täytyy sanoa, että odotin bändiltä paljon (olihan bändiä kehuttu) ja bändi täytti odotukset. Mieletön keikka.

Luulin jotenkin, et Jori tunnelmoisi biisit istualtaan, mutta tyyppihän lauleli ihan seisaaltaan. Jorilla oli muuten vaihteeksi blondit hiukset :D (epämusiikillinen huomio). Jori soitteli keikalla haitariakin, en tiennytkään et kyseisessä biisissä soi haitari. Saimme myös kuulla, et People musavideon on ohjannut bändin valomies Toni. Aika cute tekniikka bändillä btw ;>.

Bändin valot oli muuten hienoimmat mitä oon ikinä millään bändillä nähny. Niin vau. Keikan lopulla kuultiin kaks mun suosikkiveisua eli Go outside again ja Red eyes, joka oli se encorebiisi.

Loppuilta:
Oli mukava tavata taas tuttuja ja jutella mukavia. Väsymys oli kuitenkin se maximus, joten join tosiaan vaan muutaman ja lähdin veks. Perjantai-illan huuma ei vienyt mukanaan, vaikka valkovenäläinen kieltämättä maistuikin taas hyvältä :D.

Kirjoitettu Saturday 05.05.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: