Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

24.7 Qstock, Oulu

Neiti oli Oulussa kahdelta, mutta kiiruhti festialueelle vasta seitsemäksi kuulemaan PMMP:tä.
Neiti tuurillaan missasi keikasta aloitusbiisin ja koska väkeä oli niin paljon, niin neiti päätti sit suosiolla tsekkailla keikan hieman kauempana lavasta k-18 puolelta se tuoppi kourassa :)

PMMP:n välispiikit oli hupaisia. Paulan toteamus siitä et olisi tullut alasti jos ois tiennyt olevan niin kuuma sai hyvät naurut aikaan. Ja sekin on totta, että Mira on luonnonkaunis. Mimmit todellakin loistivat lavalla kilpaa arskan kanssa keltakuvioisissa mekoissaan ja poijjat olivat vaan niin rock. Juhollakin oli coolit arskat.

Settilista oli muuten aika helmi<3. Kolahti niin. Kuvia, Lautturi, Matkalaulu, Viimeinen valitusvirsi, Rusketusraidat, Merimiehen vaimo, Matoja, Päiväkoti, Pariterapiaa, Kesäkaverit, Päät soittaa, Se vaikenee joka pelkää, Joku raja

Päiväkotikin onnistui taas liikuttaa neitiä. Keikka tuntui olevan ohi ihan liian pian.

PMMP:n jälkeen oli sit vuorossa Pain, ja neiti sai todeta et livenä bändi olikin ihan jees. Biiseistä Shut your mouth ja Bitch jäivät tietenkin neidille keikasta parhaiten mieleen :D.

Kotiteollisuus veti taas niin veikeän keikan. Bändi tahtoi olla jukeboxikin eli yleisö sai päättää lopuksi encoreveisun ja yleisö tahtoi kuulla Tuonelan koivut. Hynynen oli sitä mieltä et yleisö on kuunnellut liikaa Jippua :'D

Illan päätti sit Apulanta extrapitkällä keikallaan tai siis yli tunnin vetohan on festareilla pitkä keikka.
Apulannan biisilista oli tuttuun tyyliin uusvanhaa eli niitä biisejä joita ei vaan voi jättää festisetistä pois kuultiin taas eli
Anna mulle piiskaa, Mitä kuuluu, Mato, Liikaa, Paska meininki, Pahempi toistaan, Aurinkoon, Viisaus ei asu meissä, Armo.. Neiti ei jostain syystä pidä Armosta :/. Sit oli ihan virkistävää kuulla Ei yhtään todistajaa, Saasta ja Reunalla -veisu. Uusista veisuista settilistalla oli ainakin Ravistettava ennen käyttöä, Vauriot, Kirous ja Kaikki sun pelkosi.
Tonilla oli vähän valivali-meininki päällä, koska herra jaksoi ainakin kolmesti harmitella välispiikissä Anthraxin keikan peruuntumista.

Jos PMMP:llä oli festareiden coolein taustakangas, Painilla magee pyro, Kotiteollisuudella hauskimmat välispiikit, niin Apulannalla oli sit ne hienoimmat valot (no joo olihan jo ilta eli valot toimi paremmin)! Sparzanza jäi neidiltä kokonaan tsekkaamatta, koska neiti sortui shoppailemaan myös festarialueellta (mukaan tarttui huivi, legginssit ja niittivyö).
Kivat festit taas kerran :)

Loppuilta:
Ilta vei neidin sit vielä neljäfemmaankin. Neidin piti oikeesti kysyy matkalla baariin ohikulkijalta et missäs se baari oikein onkaan xD. Neidin muisti toimii. Baarissa soi hauskasti PMMP:n Pariterapiaa veisukin, jota neiti ei edes tunnistanut remixiksi x), koska ei oo kuullut niitä. Voi nolous. Valomerkkiin asti taas viihdyttiin. Neiti alkaa jopa pitää baarista, ainakin palvelu baaritiskillä pelittää :D.

Kirjoitettu Saturday 15.08.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: