Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

19.10.07 Uniklubi, Kokkolan Calle

19.10 Uniklubi, Kokkolan Calle

Neitiä matkailutti, joten tie vei sit Kokkolaan asti vaihteeksi. Viime käynnistä olikin aikaa.

Ja viime Uniklubinkin keikasta oli kai jo yli vuosi ehtinyt kulua. Oli ihan mielenkiintoista nähdä bändi lavalla, ja kuulla miltä uudet biisit kuulostaa sekä nähdä tuo paljon puhuttu/kehuttu uusi valoshow. Keikka alkoi siinä kahdentoista jlkn. Neidin tarvi vain tunnin ajan venailla kärsimättömänä baarissa. Keikkapaikkana nightin lava oli ihan jees, jostain jopa näki jotain ja bändillä oli kai ihan kivasti tilaa soittaakin. Keikka alkoi Kiveen biisillä, jossa on neidin mielestä ollu ihana intro, jostain syystä keikalla kuultuna se ei ollutkaan niin erityisen ihana intro enää x).

Uudet biisit kuulosti hyvältä, vanhat puolestaan hieman korneilta. Joku Rakkautta ja piikkilankaa ei ehkä enää iske x). Livenä parhaiten uusista biiseistä taisi kolahtaa Varjot. Myös Varjoon juuttunut oli hyvä veto. Vanhoista biiseistä ilahdutti Uneen ja Kiertää kehää -veisujen kuuleminen. Uudet valot oli aika valoisat, värittömät, ja silleen migreeniin taipuvaiselle varmaan aika ikävät. Olihan ne valot ihan rock, mut jotenkin silti aika vaisut. Ainakaan ne ei mitenkään vieneet neidin huomiota, paitsi silloin kun tuli pimeä hetki :D.

Jussi oli välispiikkien suhteen aika vaisu, ja joutui turvautumaan Teemunkin apuun. Luotisade -biisin ajaksi saatiin osuvasti sateenvarjo yleisöön kiertämään. Pelkäsin muuten ennen keikkaa et bändin uudet melankoliset biisit saa mut nyyhkimään. No onneksi näin ei käynyt. Mukava keikka, mutta ei siis kuitenkaan suurempia tunteita herättänyt, ehkä sit seuraavalla kerralla ;D. Ei kuitenkaan hirveemmin harmita, et skippasin jonku Apiksen tämän keikan takia. Olihan UK jo aika nähdä.

Biisilista:

Kiveen
Älä jää
Kylmää
Uneen
Luotisade
Vapauta meidät
RJP
Paha sisällä
Näiden tähtien alla
Varjot
Kiertää kehää
Varjoon juuttunut
KMMA
Vnus
---
Se ei lähde pois
Huomenna

Loppuilta: Piti juoda vielä pari valkovenäläistä ennen valomerkkiä. Keikan jälkeen neitiä ehti lähestyä ainakin kymmenen hyvin mukavassa humalassa ollutta mieshenkilöä (lue: känniääliötä). Neitiä alkoi ihan oikeasti kyllästyttää "ei kiinnosta" -lauseen liikakäyttö xD. Turhautumista oli ilmassa. Näköjään pohjanmaan baareihin ei sovi eksyä yksin :P. Calle on ihan jees paikkana, mut itse baarin juomavalikoima on aika pieni, vaihtoehtoja siis liian vähän neidin mielestä. Paikan musiikki on kuitenkin aina miellyttäny neitiä, joten plussaa siitä DJ:lle :).

Ilta päättyi hotellihuonemässäilyyn x). Hyvä ruoka, parempi mieli :D.

Kirjoitettu Saturday 20.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: