Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

11.3.06 PMMP, Pieksämäen Savonsolmu

Juna kulkee niin ihanasti välillä Kuopio-Pieksämäki, joten...


Piti sit tällekin keikalle lähteä edellisillan keikan innoittamana. Alkuilta meni Pieksämäen tutussa musabaarissa aikaa kuluttaen ja sit olikin kello sen verran, et kehtasi jo siirtyä Savonsolmuun. Savonsolmu täyttyi ihmisistä illan aikana ja ikäluokka oli varsin laaja. Haa, tuttujakin näkyi.

Keikkapaikkana Solmu on aika huono, sillä lavasta en pahemmin pidä, koska se on tyypillinen pieni ja matala lava, jossa on vielä typerä kaide. Jos pääset etualalle niin nautit keikasta eniten, mutta jos et pääse niin voit ainakin lohduttautua sillä, että et ainakaan ole eturivissä puristuksissa ja sentään kuulet keikan vaikka et juuri mitään näekään. Itse otin lopulta suosiolla etäisyyttä eturivistä, koska jengi oli ihan liian tuuppivaa ja kännistä. Mun jalkojanihan ei tallota!

Fiilistelin PMMP:n keikkaa yksinäni, ilman keikkaseuraa siis. Musiikkielämys oli antoisa, asenteeni taisi olla hieman rokkipoliisimeininkiä. Mutta nautin keikasta. Miehinen taustalaulukin miellytti taas korvaani. Ihanista biiseistä tuli hyvälle mielelle. Matoja -biisi on ehdottomasti suosikkini bändin livevedoista. Keikan jlkn uskalsin jopa mennä kiittämään "pelottavaa" Miraa keikasta (ja tulihan siihen rumpalikin sit häiritsee)

Ja muistoksi keikalta tuli ostettua ihastuttavat ja käytännölliset PMMP-stringit.

Loppuilta:
Piti ehtiä junaan viimeiseen.. Grillin kautta :D. Meni junamatka taas mukavasti,
hieman kyllä nukutti x).

Kirjoitettu Sunday 12.03.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: