Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

17.6.06 PMMP, Untorock Utajärvi

17.6 Untorock, Utajärvi

PMMP:n keikka oli taas aivan ihana<3 *ihqutusta*. Yksi parhaimpia keikkoja ja ehkä siksikin et tää oli mun eka PMMP:n keikka TÄYSIN selvänä. Itseasiassa keikoista nauttii kyllä paljon enemmän ilman sitä ilolientä. Mimmeillä oli hyvä fiilis lavalla. Välispiikkejä irtosi ja speciaalit hoilotukset välissä oli parhautta.
Paula rallatteli hieman Hepokattia ja Mira veti Mokoman versiota Matkalaulusta. Meno lavalla oli muutenkin sanoinkuvaamatonta. Mira oli ainakin vauhdissa yhdessä Mikon kaa. Ja en tiennytkään, et Juho osaa käsitellä bassoaan niin hyvin. Sain kauniita kuvia kerrankin parhaalta paikaltani. Keikka alkoi vaihteeksi Synestesialla ja päättyi encoreen Pikkuveli ja Mikkitelineestä on puolet minun.

Oli ihan parhautta, kun kuultiin ihan uusi biisi Henkilökohtaisesti. Eka luulin, et mimmit vaan huijaa. Henkilökohtaisesti -biisin kuitenkin esittivät jo toisen kerran livenä. Biisissä oli erittäin mielenkiintoiset sanat paikoin. Mutta taattua PMMP-laatuahan biisi oli. Diggailin. Ja kaikki hyvä tosiaan loppuu aikanaan, kuten tämä keikkakin. Mun piti oikeesti skipata ens kuussa yks PMMP:n keikka, mutta tän keikan jälkeen taidankin olla ihan toista mieltä asiasta.. Itseasiassa keikkakuume vaan paheni.

Paitamyyjällekin oli tullut uusia PMMP-koruja myyntiin ja shoppailuholistina en voinut tietenkään vastustaa ihanaa kissapääkallopinssiä.

Kirjoitettu Thursday 22.06.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: