Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

2.6.06 PMMP, Ilves Bar Tampere

2.6 PMMP, Ilves bar
Ystini pakotti mut ylös sängystä xD. Meikit naamaan melkeinpä makuuasennossa ja lähdettiin sit hirveän aikaisin baariin, koska keikka oli k-22 ja mähän en ollut vielä 22v, joten oli pieni panic etten pääse sisälle baariin. No kannatti mennä aikaisin, sillä portsari ei nipottanut iästä.

PMMP oli jälleen kerran aivan loistava. Biisilista oli vaihtunut (ainakin järjestykseltään) ja uusia valojakin oli kehissä. Keikka alkoi kesäisellä Rusketusraidat -biisillä ja päättyi herkkään Pikkuveljeen. Kuultiin debyytiltä myös Odotan<3 ja Niina. Keikka oli täynnä hittejä ja hyvää menoa. Mimmien välispiikit oli taas omaa luokkaansa. Ei hirveästi huonolta paikaltamme kyllä lavalle nähty, jos ei lasketa Paulan käsiä, Heikin irvistyksiä ja Juhon lettiä. Mutta kuultiin kumminkin. Maltan taas tuskin odottaa seuraavaa mimmien keikkaa. Ihanaa, että pääsee heitä vaihteeksi katsastaa festareille.

Ja keikan jlkn tuli taas shoppailtua PMMP:n ihastuttavat asennestringit tekstillä V*ttu jee.

Loppuilta: Baarina pidin kyllä Ilveksestä, vaikka kallishan se tietysti oli. En saanut enää valkovenäläisiä alas,kiitos edellisen illan, joten tulikin sit lipitettyä halvempaa siideriä. Ilveksen tanssilattia oli hieno, harmikseni en kuitenkaan saanut ystiä tanssilattialle.

Ai niin miinusta: Ilves oli täynnä trendipellejä. Ja sit saatiin kuulla typerää goottiläppää (kiellän pukeutuvani gootisti!)

Kirjoitettu Thursday 22.06.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: