Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

11.9 Rozzy Randall and The Roller..

11.9 Rozzy Randall & The Roller Bastards ja The Grammers, Kuopion Henry's

No pitkästä aikaa oli asiaa Henkkaankin. Neidin oli sit vaan ihan pakko lähteä juhlistaa omaa ikääntymistään
ja kuulemaan siinä sivussa Rozzy Randallia (mut miks just torstaina? järkevä ihminen ois juhlistanu asiaa vasta perjantaina, mutta millonpa neiti on siihen järkeen takertunut..)

Henkkaan neiti ehti vaihteeksi hieman myöhässä. Uusi narikkamies keksi kysyä neidiltä paperitkin (tässä vaiheessa sopii virnuilla, jee neiti näyttää vielä nuorelta :D). Onneks oli ne paperitkin messissä tällä kertaa. Rozzy Randall oli sit jo aloittanut keikkansa. Damn. Neiti luuli bändin sentään olevan pääakti eikä lämppäri. Bändi oli varsin viihdyttävä, kuten neiti oli arvannutkin sen olevan. Laulaja käsitteli mikkiständiään kuin Parasite cityn Sebu konsanaan. So sexy. Bassossa bändillä oli poikkeuksellisesti toinen kitaristeista, koska oikea basisti oli kuulemma sairas. No hyvin se kitaristikin soitteli bassoa :D. Neiti bongasi valoista tuttavansa ja tsekkailikin sit pääaktin keikkaa vähän kauempaa eli valopöydän takaa kriittisesti :D. Valomiehen ahdistelu kunniaan! Pieniä paineita Henkan liikennevalojen duunaamiseen :'D. Olihan ne valot taas niin karkkimaiset. Sentään tullu muutama lamppu kehiin lisää. Muuten itse The Grammers ei juurikaan neitiin musiikillisesti sit kolahtanut.

Loppuilta: Neiti tais kumota muutaman drinksun liikaa, kun ihqu baarimikkokin tarjosi neidille valkovenäläisen. Kuinka ystävällistä. Neiti veti kyllä niiiin huonosti. Valomerkille oltiin turhankin uskollisia. Perjantain hedari oli sitten jotain niin maksimaalista, et neiti ei todellakaan selvinnyt sängystään yhtään mihinkään. Synttäreiden juhlistaminen käy sit vuosi vuodelta rankemmaksi. *huoh*

Kirjoitettu Saturday 13.09.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: