Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

22.6.07 Kalajoen Juhannus, Hiekkasärkät

Perjantaiksi tie vei sit Kalajoelle..

Pogoilut:

16:00 Stam1na
18:00 Stella
19:00 Traffic Island
20:00 Zen Cafe
22:00 PMMP
24:00 Mokoma

Menin Särkille kolmen jälkeen. No missasin harmikseni Blaken, koska Rockhousen lava oli multa niinku hukassa O.o. En siis vaan tajunnu et ne kaks lavaa on niin pieniä ja teltan sisässä (ja tunnetusti osaan lukea kylttejä). Sinne meni Blake ( No myöhemmin sain kuulla, et koko Blaken keikka oli peruttu).

Si tsekkailin jo Stam1nan väkeä/crewn ahertamista. Pääsin ihan hyvälle paikallekin keikkaa pogoilee...miksi aina ajaudunkin oikealla reunalle. Hups. Päälavan juontajana toimi muuten Rakel Liekki. No ilmankos olinkin näkevinäni Privatenkin tyyppejä vielä paikan päällä (ne soittivat siis keikkansa jo torstaina).

Täytyy sanoa, että Stam1na veti päivän parhaan keikan! (siis olin tätä mieltä illan päätteeksi!) Bändillä oli aivan ihastuttava lässynlässyn alkunauhakin ja Likainen parkettikin alkoi lässytysnauhalla :D. Kuultiin bändiltä kaksi uutta biisiäkin, joiden nimet on hieman hakusessa..Sokea hullu ja Tämä/tässä on minun aseeni(?). Biisilista oli aika miellyttävä<3. Hyrden välispiikit oli jotain parhautta, herra spiikkaili enkuksi, ruotsiksi ja jopa ranskaksi. Ainoastaan saksaksi ei lähtenyt. Repeilinkö yhtään, kun Hyrde kertoi, et bäkkärillä oli vielä tuntunut hyvältä ajatus spiikata enkuksi. Haha. No olihan se kivaa, kun yleisöä kutsuttiin beibiksi :D.

Ja sit kysymys: "kuka on kännissä?" ja Hyrden käsi nousee xD. Päivän parhaat välispiikit ehkä, tai no ehkä jaettu sija Zen cafen Samuli Putron kaa :D. (toisaalta olihan PMMP:n Paulakin hauska ja jos arkemmin miettii niin myös Annala! Onnistuneita välispiikkaajia siis koko Juhannusfesti täynnä.) Niin heviletit tosiaan heilui keikalla ja sitä meininkiä oli ilo seurata. Bändillä oli messissä kätensä telonut Kakekin ja saatiinhan se herra lavalle ainakin laulamaan. Diablon Heikki paikkaili herraa rummuissa kuitenkin hienosti. Ja saatiinhan se paidaton encorekin<3, paitsi että ainoastaan Heikki piti sen paitansa päällä. Täytyy sanoa, että Hyrden heviletti oli kasvanut, mutta onneksi sitä tyvikasvua ei nyt kuitenkaan ollut havaittavissa :D.

Stellankin keikka tuli tosiaan kuunneltua/tsekkailtua. Onhan niillä varsin iskeviä sanoituksia. Välispiikit oli myöskin taas kerran hyviä. Mokatkin nauratti :D. Kosketinsoittaja/kitaristi kiirehti biisilistassa liiaksi.

Sit kun olin viimein tajunnut tän Rockhouse lavan sijainnin, niin menin sinne tsekkaa Traffic Islandin keikan. Oli hieman ennakkoluuloja näitä telttoja yms kohtaan, mut varsin viihtyisäähän niissäkin oli. Tykästyin/ihastuin muuten Traffic Islandin laulajaan, herra toi mieleen erään toisen laulajan (jätetään sanomatta kenet). Herran välispiikit oli varsin puuromaisia xD, enkä tarkoita tällä et ne ois ollu mitenkään epäselviä tai tylsiä, herra vaan mainitsi useasti puuron. No mutta puurohan on hyvää :D. Hauskaa läppää siis. Musakin oli erittäin kuunneltavaa. Ääntäkin laulajasta lähti. I laik.

Eka Zen Cafen keikkakin tuli viimein koettua. Hittejä kuultiin, mut tuntui et silti joku jäi puuttumaan :o vaikka biisejä Harrista Rakastele mua -biisiin kuultiinkin. Jopa ihastuttava Sella kuultiin :D. Huvittavaa et oon ihan ensin kuullu sen PMMP:n esittämänä. Zen Cafen Putrolla tosiaan oli hauskat läpät. Suorastaan aina odotti herran välispiikkejä :D. Tietysti herra harrasti hieman kierrätystä niiden suhteen, kun Provinssin keikalta olin kuullu samaa läppää. Varsinkin läppä ennen Kannattaako tunnustaa jos pettää biisiä oli aika hervoton :D. Ja btw Putro oli peittänyt harmikseni kaljunsa lakilla. Pelkäsi varmaan, et kalju palaa.

Ilta kylmeni...Olin fanaattinen ja venailin jo puol tuntia ennen PMMP:nkin keikkaa. Eturiviin ei kuitenkaan ollu sentään pakko päästä :D. Ja taas ajauduin oikeaan reunaan enkä näin ollen saanut kunnollisia kuvia Mikosta. Se on sit seuraavaks Mikon reuna vuorossa! Keikka alkoi marssilla. Keikkasetti oli mielestäni aika perus. Kuultiin tosin Niina pitkästä aikaa ja se akustinen Pikkuveli, jonka halusinkin kuulla<3. Välispiikit oli tyttöjen tyyliin aika hervottomia..muisteloita edellisistä keikoista ja silleen. Hauskaa läppää Paulalta. Ihanaa et Juho oli heivannut sen Putromaisen hattunsa veks ja siirtynyt sentään lippikseen. Mikolla oli taas coolit arskansa. Mirakin oli taas niin trenditietoisesti vihreässä mekossa. Sehän on kesän muotiväri tuo vihreä.

Biisilista taisi olla tällainen (jos oikein muistelen):
ei ihan oikee järjestys
Matkalaulu
Niina
Joku raja
Tässä elämä on
Henkilökohtaisesti
Oo siellä jossain mun
Kumivirsi
Kovemmat kädet
Pikkuveli
Kesäkaverit
Päät soittaa
Rusketusraidat
Kohkausrock
---
Joutsenet

Ainoastaan Taiteilia jäi silleen uupumaan..Se ois voinu olla mieluummin Joutsenien paikalla. Ihana keikka kuitenkin tosiaan taas<3. Kivasti Paulakin taisi välispiikissään todeta tyyliin: "Mä en ois missään muualla mieluummin kuin nyt täällä". Aika hyvin sanottu. En mäkään varmaan ois ollu missään muualla mieluummin.

PMMP:n jälkeen jaksoin vielä odotella Mokoman keikkaa. Mokomalla oli esittää kaksi uutta biisiä, ja tietenkin olen unohtanut niiden nimet. Annalan välispiikit oli aika härskejä :D, no eih. Rumpali tuli hauskasti valittaa mikkiin, et Annala oli käyny sylkäsemässä sen housuille. Janne on ihana nipottaja xD. Niin joo ja Annala spiikkas myös tyyliin: "Soitetaan nyt nää slovarit alta pois, et tytöt pääsee tekee jotain muuta..". Haha.

Heviletit heilui taas tai no tarkemmin sanottuna rastat ja heviletit. Mokomat moshaa enemmän, kun taas Stam1nat pyörii enemmän xD. Se ero tuli huomattua. Mokoma ei ehkä kuitenkaan lämmittäny mua tarpeeksi, kun päätin lähteä ennen vikaa encorebiisiä veks. Olikohan vikabiisi Takatalvi. Se jäi nyt kuulematta. Ja taisi olla mun kesän vika Mokoman keikkakin, kun Mokomat kiertävät niin harvakseltaan Suomea ny kesän aikana.

Ei jaksanu sit enää Machine Meniäkään jäädä kuulemaan, joten se jäi sit kokonaan näkemättä, mut ei edes pahemmin harmita. Mä olin kuitenkin suht. ahkerasti seisonut ja pogoillut koko päivän! Ja kun ei ollu sitä villapaitaakaan/miestä, joka ois lämmittäny.

Mitä jäi festareilta käteen: No ainakin kaksi loistavaa vetoa jäi mieleen<3, uudet arskat!, kesäkumi :D Sain huvittavasti itsepoimitun kukan tyypiltä, joka kertoi, et jakelee niitä Kalajoen kauneimmille naisille. Hah, kenties Kalajoen yksinäisille naisille xD. Sain joltain tyypiltä myös kesäkumin, jee!. Olikohan yleinen jakaja vai muuten vaan halus lahjoa mua kumilla :o. "Kesäkumiaika selvästi on aluillaan.."

Kuten pitkästä stoorista voinee siis päätellä niin Juhannukseni sujui varsin mallikkaasti, mikäs sen parempi tapa viettää Jussia kuin livemusan merkeissä. Kestin selvänäkin känniääliöitä aika ihailtavasti. Hiphei.

Kirjoitettu Saturday 23.06.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: