Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

10.10.08 Medeia ja Deathchain, Henry's

10.10.08 Medeia ja Deathchain, Kuopion Henry's

Heviä oli taas vaihteeksi tarjolla. Neiti oli snadisti huolestunut liputtomuudestaan, joten vallan kiirehti baariin ajoissa. Huoli oli kuitenkin ihan turha, koska keikat eivät myyneet loppuun. Paikalla oli kuitenkin kiitettävästi ihmisiä ja tuttujakin, mutta silti jotku neidin heviystävät olivat näköjään skipanneet keikkaillan.

Medeia oli neidille ihan uusi tuttavuus. Keikan aikana selvisi sekin et tämä tamperelainen bändi heitti nyt ekan keikkansa Henkassa. Tarjolla oli raskasta mättöä. Neiti ei ainakaan näin ekalla keikalla päässyt oikein kunnolla biiseihin kiinni. Ihan kelpo veto kuitenkin bändiltä. Bändi ainakin lämmitti yleisön tai sen eturivin hyvin. Neiti itse tsekkaili keikkaa vähän huonosta kulmasta, koska näki lähinnä vain kaksi bändiläistä viidestä x). 'Valomies' tarjoili bändin esityksen tälle kertaa neidin silmiä miellyttävin sinikeltaisin valoin :). Keikan jlkn jäi fiilis et neidin pitää kyllä tutustua bändin musaan vielä tarkemmin..

Deathchainkin oli ihan ilo nähdä pitkästä aikaa livenä. Neidin oli ilo bongata tuttu miksaajakin mikseripöydän luolta. Oli siis odotettavissa nyt ainakin hyvää soundia :D. Bändin laulajan ääni on sit niin wow niin biisin aikana kuin välispiikinkin aikana :D. Neiti on aina aiemmin tsekkaillut vaan bändin basistin bassotaiteilua, mut nyt neiti keskittyikin vaan laulajaan. Ainoa neidille kunnolla tuttu biisi oli tietenkin bändin Serpent of the deep -veisu ja se kuultiin setin loppuosassa. Ihan vaikuttava show. Tällä kertaa neiti ei kyllä diggaillut 'valomiehen' valotarjonnasta. Sinikeltaiset valot olivat nyt kaikkea muuta kuin rauhoittavat, ne olivat shokeeraavat. Neitiä otti liiaksi silmiin valoshow :p, ja sehän häiritsi neidin keikkaelämystä.

Loppuilta: Neiti ei näköjään osaa käydä vaan parilla, muut osaa :p. Neiti sai huomata illan lämppäribändin olevan mitä jammailevampaa tyyppiä. Tanssihaastekin tuli otettua vastaan. Neiti sai tanssikiintiönsä tälle vuodelle kyllä täyteen,
mutta oli kyllä pitkästä aikaa hauskaa :), tyyliin baarissa voi tehdä muutakin kuin vaan nojailla siihen baaritiskiin. Neidin lempibaarimikot eivät olleet ees duunis, joten neidillä ei ollu syytä nojailla baaritiskiin xD. Musa tai seura sai sit neidin jammailemaan. Ja tamperelaiset on mukavia :).

Kirjoitettu Saturday 11.10.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: