Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

17.8.07 Stalingrad Cowgirls ja Dizzy, Kuopion Henry's

Tyttöjen ex-temboree baari-ilta Henkassa (missäs muualla). Saavuttiin vaihteeksi baariin reilusti kympin jälkeen, joten Stalingradin tyttöset olivat jo lavalla. Itseasiassa olisin toivonut, että Dizzy ois ollut se lämppäri. Nyt harmitti, et missasin Stalingradin keikan. Ehdittiin siis ihmetellä tyttöjen pienuutta ihan vaan yhden biisin verran tai no kahden, koska saatiin encorekin. Vetivät Tahdon rakastella sinua -veisun asenteella.

Sit vuorossa oli Dizzy. Olin aika vasta nähnyt bändin livenä eikä bändin näkeminen uudestaan siis innostanut suuremmin. Laulaja kysyi joltain yleisöstä et missä tämä oli ollut 13. kesäkuuta? Tyyppi ei muistanut. No sit laulaja jatkoi: arvaa missä minä olin? Tyyppi ei osannut arvata. Mäkin aloin miettiä jutun jujua. Sit laulaja sanoi: "minä olin täällä keikalla!". Hahaa. Onhan Dizzyillä ihan menevä soundi, mut silti musa ei meitä innostanut suuremmin.

Loppuilta:
"Juodaan vaan pari". Niinpä niin. Tytöt veti ihan liikaa. Lopputulos: tyttöpussailua. Baarissa ei edes näkyny hyvännäköisiä miehiä, vaikka ois voinu luulla et hyvännäköiset miehet ois tulleet tsekkailee tyttöbändejä. Heh. Tarotin keikan jlkn baariin tosin saapui myös niitä Tarot -paidalla varustettuja hevilettejä :P. Neiti oli baaritiskillä samaan aikaan Marco Hietalan kaa. Uuh. Oisin varmaan saanu kicksit asiasta, jos yhtään enemmän diggailisin Nightwishista tai Taroteista xD. Neiti pääsi kämpille ja sammui ihailtavasti sänkyyn kera safkalautasen ja läppärin. Siitä onkin aikaa kun neiti on kesken syömisen sammunut xD.

Kirjoitettu Sunday 19.08.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: