Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

21.3.08 Stam1na, Kuopion Street bar

Neiti sit jaksoi raahautua pitkästä aikaa tuonne Petoselle asti ("ihana" 15minsan bussimatka) tsekkimään keikkaa. Neiti saapui paikalle puol yhdentoista jälkeen ja pulitti kivat 15ereä lipusta. Lämppäri The Repuclic of Desire olikin jo aloittanut soiton. Bändi ei suuremmin tehnyt vaikutusta ja soundit olivat aika huonot. Lisäksi bändin valoshow oli järkyttävä "sillisalaatti". Stam1na astui lavalle sit kahdeltatoista. Väkeä oli tosi mukavasti, ja neidin haaveet etualalla pogoilusta jäivät, koska neiti jumi aluksi baaritiskillä ja sit heviyleisö on ah_niin_pelottavaa, että neiti jättäytyi suosiolla taaemmaksi Pexin ja kosketinsoittajan puolelle tsekkailee keikkaa.

Stam1na aloitti vauhdikkaasti. Hyrde oli parantunut hyvin flunssastaan, kun ääni kantoi ja mies jaksoi hyppiä :D. Heviletitkin heilui taas mahottomasti. Kaikankin letti oli kasvanu sitten viime näkemän. Hyrden välispiikit oli taas niin koomisia, ja herra kehtasi vielä tunnustaa et oli harjoitellut niitä xD. Hyrde hehkutti Kuopion naiskauneutta ennen Sananen lihasta -biisiä tyyliin: "naiset on kauniita..koska teillä on rinnat!" :>. Hyrde ehti jutella välispiikeissään hobiteista (vissiin vähän katsonu Taru sormusten herraa), unohtaa spiikkinsä pointin ja muuta hauskaa x). Hyrden kielieleily oli taas niin ihanan pervoa :D. Neiti diggaa. Harmitti snadisti et tuli jäätyä hieman liian kauas tsekkii keikkaa, ettei sit jaksanut ees yrittää ottaa huonoja kuvia :/. Pexikin näytti niin coolilta lavalla hello kitty nauhoineen ja noitahattu päässä :'D.

Bändin valot oli vähintäänkin mielenkiintoiset, niissä oli kummasti jotain tuttua :D, onneksi Stam1nan valot olivat sentään siedettävämmät kuin lämppärin. Stam1noilla oli kans käytössä ainakin kahdeksan liikkuvaa valoa, neljä neljän valoyhdistelmää ja sit vielä viis valolevyä + talon normit isot valot. Keikan perusvalot oli kivasti valkoista tykitystä yhdistettynä vihreään, punaiseen ja siniseen. Biisilista oli ihan jees, parani loppua kohden tietenkin. Helmet viimeisimpänä. Neiti ei ees kunnolla muista mitä biisejä kuultiinkaan x), listalla oli jotain kaikilta kolmelta levyltä. Neidistä uusin biisi Muistipalapelit toimii ainakin mitä parhaiten livenä, onhan sen kertsi niin pro. Myös Voima vastaan viha toimi setin alussa paremmin kuin hyvin. Vartijaton (tämä hempeily biisi) oli myös mielenkiintoista kuulla livenä. Ah niin chillailumeininki, että yleisö jo sytytti sytkäreitään :D. Encorekin saatiin ja se oli kolmen biisin mittainen. Keikka päättyi Lääkkeeseen ja Hyrden kehoitukseen viettää pitkää perjantaita baaritiskillä, niin hekin aikoivat tehdä.

Neiti piti niin keikasta, että harkitsee jo eksyvänsä Stam1nan keikalle uudelleen <3 (ja mieluiten tietenkin ennen kesää/kesän loppua, tyyliin malttaako sitä muka venailla jotain Kuopiorockia)

Keikan jälkeen selvittiin streetistä pois ja Henkka kutsui (vaikka sen ei ois pitänyt kutsua).

Varsin mukava pitkä perjantai, joka ei todellakaan tuntunut pitkältä :D, kiitos hyvän seuran. Niin ja neiti sai Hyrdeltäkin vastauksen mieltään askarruttaneeseen kysymykseen. Nice. Hyrde teki taas hauskoja huomioita: "Sulla on piilarit, onko? Näytä onko!" <- Ja neiti sit pyöritteli silmiään niin, et Hyrde varmasti näki et ne on piilarit xD. Hyrdestä oli varsin ristiriitaista, kun neidillä oli risti kaulassa (ainahan se on) ja paidassa luki: "What the woman wants she gets". Neidistähän asiassa ei ole mitään ristiriitaista :'D. Känninen Hyrde oli vaihteeks ihmeen skarppi >:D. Neiti puolestaan kiusasi Hyrdea välispiikkihuomioillaan. Hyrdekin ihme ja kumma muisti vanhan hauskan Saimaa läppänsäkin Kalajoen juhannuksessa xD.

Oli muuten jännä olla pitkästä aikaa Henkassa. Niin paljon tuttuja kasvoja taas näki. Neiti pystyi välttämään vaihteeksi tanssilattiaakin :D, ei jammailuttanut. Baarimikon kaa läpän heittäminen sai neidin taas muistamaan miksi Henkassa on niin mukava käydä. Se palvelu pelaa ja varsinkin eräs ihana baarimikko saa aina neidin hymyilemään :)

Sit voidaan vielä arvuutella, että joiko neiti a) liian vähän, b) sopivasti vai c) liikaa. Kukkaro kertoo varmaan omaa tarinaansa asiasta xD

Kirjoitettu Saturday 22.03.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: