Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

15.3 Uniklubi, Vuokatin Katinkulta

Neidin ei pitänyt lähteä tälle(kään) keikalle, mut neiti pyörsikin sit päätöksensä ja päätti ajella Vuokattiin,
ainahan keikka sen kotona istumisen voittaa :'D. Ja neidillehän ei suinkaan kelpaa Kajaanin mestat xD, vaan
neidin piti päästä Vuokattiin asti ja NRJ-bileisiin. Ou jee. Neiti niin diggaa niistä. Tais olla jo neidin yli viidennet NRJ-partyt ja aina melkein yhtä kivaa niissä on :D.

Kivasti neiti ehti ajella alle puolet matkasta, kun yhtäkkiä iski hirvee lumisade. Neiti oli jo hermostua huonoon näkyvyyteen, mutta onneksi lumisade loppui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Kajaani-Vuokatti tie oli kaikkea muuta kuin kokonaan sula, joten taas neiti sai ajella kieli keskellä suuta. No matka taittui kaiketi about tunnissa. Neiti oli arvioinut et saapuisi paikalle sopivasti yhdeksitoista, mutta jostain kumman syystä neiti olikin perillä jo puoli yhdeltätoista :'D. Neiti ehti kuunnella illan lämppäribändiä ja kauhistella jo valmiiksi pientä lavaa. Neidillä oli hieman erilaiset muistot Katinkullan Areenasta. Nyt tila vaikutti niin pieneltä. NRJ-tyypit jakoivat ihmisille huvittavia aurinkolaseja. Neitikin sai isot pyöreät arskat, jotka toivat mieleen jotku 60-luvun mummolasit :'D. Halli/areena oli muuten kylmä! Neitiä paleli eikä neiti voinut juoda alkoholia lämmikkeeksi, koska jos neiti sortuisi yhteen, neiti sortuisi toiseen jne.

Uniklubi aloitti keikan sit reilusti jälkeen yhdentoista, kenties kello taisi olla jo lähellä puolta kahtatoista. Neiti päätti uskaltautua etualalle pogoilemaan, jotta näkisikin jotain keikasta, sillä lava oli kuitenkin aika matala :/. Biisilista oli aika lailla vanha tuttu. Mitä nyt yleisö (nuo huutavat miehet) saivat lopulta tahtonsa läpi, ja kuultiin Kuivilla. Antin näkyvillä ollut biisilista ei muutenkaan pitänyt täysin paikkaansa.

Ja neiti ei saa edelleenkään mitään suurempia kicksejä bändin valoista, toisaalta tarviiko saadakaan. Valot miellyttivät neidin kriittistä silmää ehkä vaan kolmen biisin aikana, jolloin värisävyt olivat täydelliset :'D. Neidille valot tuovat niin mieleen heijastimet. Neiti ajattelikin et enää puuttuu vaan se keltainen valo niistä. Huvittavaa kyllä tää keltainen väri lopulta tuli valosysteemeihin xD. Parhaimmillaan neiti piti valoista silloin kun punainen ja vihreä leikittelivät yhdessä tai silloin kun taustaväri oli ihanan violetti. Siniset valot olivat jotenkin niin kylmät, mutta toisaalta sopivat biiseihin, joissa Jussi hokee sitä "kylmää" x).

Keikalla oli kyllä kiva nähdä jammaileva, hyväntuulinen ja energinen bändi :). Reggaeosuus oli jotain parhautta<3. Oli ilo nähdä Teemuakin tanssahtelemassa.Anttikin taisi villiintyä hieman rumpujen takana. Janne ja Pasi puolestaan jäivät kyllä vähän varjoon, neiti ei siis suuremmin kiinnittänyt huomiota näihin ns. reunamiehiin x), vaikka Jussilla ja soittajilla oli kyllä kieltämättä hyvä tapa käydä ns. moikkaamassa rumpalia aina välillä. Välispiikit oli tuttua Jussi-laatua. Vaihteeksi Teemukin kommentoi mikkiin ihan järkeviä, kuten huudatti yleisöä ja spiikkasi varsin fiksusti Koko talvi kesämökillä -veisun Göstaa kunnioittaen.

Neidistä keikan parasta antia on kyllä uudemmista biiseistä Varjot, koska Jussin karjuntaa on aina niin ilo kuulla. Ja vanhemmista tietenkin Uneen herkistää mielen :)<3

Neitiä aluksi oli ahdistanut lähteä keikalle selvänä, mutta keikan aikana tuo selvyys jotenkin unohtui, mitä nyt neiti ehkä ihan pienesti himoitsi sen vierustoverin olutta!

Biisilista (joka valitettavasti muuttui keikan aikana hieman):
Kiveen
Älä jää
Kylmää
Vapauta meidät
Luotisade
Uneen
Rakkautta ja piikkilankaa
Näiden tähtien alla
Varjot
Kiinni jään
Kaikki mitä mä annoin
Koko talvi kesämökillä
Vnus
Kuivilla
Huomenna
- - -
Kiertää kehää
Varjoon juuttunut



Loppuilta: Neiti kävi syytämässä tuolle ihqulle paitamyyjälle kolikoitaan, jotta sai paitaansa kaksi kivaa pinssiä.

Sitten ah tuo tuttu yläbaari piti käydä tsekkaamassa. Neitihän ei ollut käynyt siellä tuon viimeisimmän remontin jälkeen.
Baaritiskille sai jonottaa aluksi hieman liian kauan, mutta viimein neiti sai sen ihanan alkoholittoman drinkkinsä. Baari oli ihan viihtyisä.

Btw neiti sai hauskasti kuulla illan aikana kahdesti omistavansa Pohjois-Suomen (?) kauneimmat silmät. Hauskaa. Neidissä on jotain kaunista, mutta sekin on feikkiä :'D.

Yksin baarissa ois ehkä ollu hivenen tylsää. Neiti suunnittelikin jo menevänsä tanssilattialle, mutta saikin sit seuraa ja viihtyi :). Seuralaiset eivät uskoneet, että neiti joi vain alkoholittomia drinkkejä :'D, neiti on selvänä tosi uskottava xD.

Oli oikein viihtyisä ilta. Neiti sai treffikutsunkin, josta oli oikein imarreltu, mutta eihän neiti käy treffeillä, joten..

Neiti voisi kyllä nyt innostua käymään Vuokatissa useamminkin keikkoja tsekkii, kunhan sinne taas hyviä bändejä tulisi.. Vallan harmi, että neiti on jo missannut niitä tänä vuonna jo olleita keikkoja. Joskus pitää vaan ottaa itseään niskasta kiinni ja lähteä. Neiti sai huomata, että ei selvänä olekaan yhtään kamalaa olla baarissa. Varsin kivaa itseasiassa, kun ei tarvitse itse noloilla :D. Kun on mukavaa seuraa, niin viihtyy kummasti ilman viinaakin. Ja neiti taitaa pitää itsestään kuitenkin paljon enemmän selvänä. Pitää ottaa joskus ehdottomasti uusiksi!

Kirjoitettu Sunday 16.03.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: