Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

5.7 Uniklubi, Kuopion Viinijuhlat

Uniklubi, tuo bändi, jonka keikasta maksoi sen 20€. Satama kutsui. Onneksi sadekin lakkasi ja sää oli taas mitä mainioin ulkokeikkaa varten. Hedari jyskytti jo valmiiksi päässä, mutta sillähän se lähtee millä se on tullutkin..

Viinijuhlilla puitteet on aina hyvät. Hyvä meininki. Tällä kertaa ei onneks liian humaltuneita ihmisiäkään ollu häiritsemässä neidin keikkanautintoa. Ei siis tarvinnu pelätä et saa päällensä punaviinit kuten vuosi sitten PMMP:n merkeissä kun yleisö oli yhtä levoton kuin bändi lavalla.

Neiti näki vaihteeks lukea lavalla olevaa biisilistaakin. Keikkasetti ei sit ollu suuremmin muuttunut tai kokenut uudistuksia. Samaa vanhaa ehkä hieman eri järjestyksessä. Kiinni jään aloitti tuttuun tyyliin keikan.
Bändi oli taas ihanan eloisa lavalla. Jussi hyppeli lavalta poiskin ottamaan yleisöön kontaktia ja sit herralla oli vissiin hieman vaikeuksia päästä lavalle takaisin, kun Jussi totesi mikkiin jotain tyyliin: "Kun vielä pääsis lavalle takaisin", johon sit Janne mitä parhaiten totesi: "Ei me sua tarvita!" :''DD. Jannen tanssahtelua/jammailua kitaran kanssa oli ilo silmäillä. Ja ne huudahdukset biiseissä oli taas niin wow, I laik. Keikkavalotkin oli vaihteeks ihmeen hienot. Vaikka suht. valoisaa ulkona olikin niin valot tulivat hienosti esiin ja kameraan tallentui varsin värikkäitä kuvia. Vallan harmi kun kamerasta loppui patteritkin ennen encorea, kun Teme tarkeni vetää encoren paidatta. Teme heitti yleisöön pari plektraakin, niin viereen ne lensi :p.
Oli muuten vallan harmi et Kylmää veisu oli keikkasetin alussa sillä henk.koht neidille tuli kylmä vasta keikan loppupuolella, joten fiilikseltään veisu ois kyllä sopinut setin loppuun kun ilta jo huomaamatta kylmeni. Ennen encorea oli ihan pakko hakea lämmikkeeksi vielä yks siideri, koska tuntui et alkoholi hiipui elimistöstä xD.Ihmismassa ei lämmittänyt tarpeeksi. Encoren veisut olivat Kehä ja Hetki hiljaisuutta/Kaikki nuoret tyypit. Ihan mielenkiintoista et UK on lähteny vetämään uskaliaasti tuota Tehiksen loistavaa veisua. Harmi vain et Jussi vetää biisin niin paljon huonommin kuin Otto, joten hyvä biisi todellakin kärsii/menettää hohtonsa :/.

Biisit jotka keikalla kuulimme:

Kiinni Jään
Älä jää
Kylmää
Myrkky
Luotisade
R& P
Uneen
Näiden tähtien alla
Vnus
KMMA
Varjoon juuttunut
Huomenna
...
Kehä
Hetki hiljaisuutta/Kaikki nuoret tyypit

Loppuilta: Käväisy Henkassa, jossa oli vaihteeks ihmeen hiljaista. Tuttujen moikkailua ja kuulumisien vaihtoa, kunnes ihmiset päättivät lähteä kotiin ennen valomerkkiä :O. Sit oli pakko vaihtaa Puikkariin, tyyliin kesähinnat valomerkkiin saakka. Huonompi palvelu tosin baaritiskillä, mut neiti kesti sen :p. Puikkarin tanssilattiakin kutsui, se kutsuu aina :D. Discomestassa ei vaan voi istuskella, pystybaarit on sitä varten. Neitiä ahdisti olla baarissa housut jalassa. Niin epäseksikäs fiilis xD. Valomerkin jlkn neiti törmäsi sit vielä tuttuihin ja grillikin kutsui.

Hedari ja univelka on viikonlopun jälkeen se fakta. Rappiolla on hyvä olla?

Kirjoitettu Sunday 06.07.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: