Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

1.8 RockCock, Kuopio

Koska neiti ei päässyt Kokkolaan (kiitos maatalousnäyttelyn), niin neidin oli sit tyytyminen paikallisfestiin, mutta mikäs siinä. Neiti pääsi viimeinkin näkemään Sonatat livenä!

Neiti raahautui alueelle taas vasta seitsemäksi kuulemaan Turmion kätilöitä. Neiti oikeesti skippasi suosiolla alkupäivän Pete Parkkoset ja Uniklubit. Turmiot veti taas tutunlaisen shown. Puolet aikaa keikasta häiritsi vesisadekin.

Neiti kävi tsekkaa myös Misfitshin. Josta neiti ei edes diggaile, itse asiassa ennen keikkaa neiti pohti et onko koskaan kuullutkaan yhtään bändin veisua :’D. No keikan alkaessa Halloweenilla neiti koki sit ahaa –elämyksen tyyliin "ai tää veisu on tän bändin” jne.

Apulanta puolestaan oli jotenkin neidistä paljo tylsempi/huonompi kuin Qstockissa. Ny ei vaan sedillä oikein lähteny ja jostain syystä neiti on saanu tarpeekseen negatiivisesta herra Wirtasesta, jonka kesän välispiikitkin on yhtä ”valivali”-linjaa. Tällä kertaa herra Wirtanen valitti mm. siitä kun Misfits oli soittanut toisella lavalla ja sit spiikeissä pilkattiin myös Aleksi Laihoa. Neiti näki vähä punaista! Settilista oli aika samantapainen kuin Qstockissa muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Nyt kuultiin ainakin Amerika ja Ahdistaa. Sit Toni intoutui laulamaan myös savolaisista..

Neidin illan kruunasi tietenkin Sonata Arctica! Tätä oli venattu ainakin se kolme vuotta. Neiti ois kyl niin skipannu koko rockin ellei Sonatat ois ollu esiintyjälistalla (ja vallan harmi et Kotiteollisuus oli ainoana hyvänä bändinä soittanu jo perjantaina). Sonatan tyypit veti niin upea shown. Markon heviletti oli kasvanut sitten viime näkemän ja Henkankin kosketinsoitin oli niin hieno. Neiti aivan liikuttui keikan aikana kaikesta! Hämärä ilta, kaunis valaistus ja komeat miehet lavalla <3. Perfect, ainakin melkein! Neidin harmiksi Shamandalieta ei ollu settilistassa. Biiseistä kuultiin: Paid in Full, 8th Commandment, Caleb, Replica, Black Sheep, The Cage, FullMoon, White pearl, Black Oceans, Tallulah, In Black and white, Dont say a word, Vodka..

Sonatojen keikan jälkeen oli ilotulitus, ja raketit paukkui niin et neidin korvat meni oikeesti lukkoon ainakin puoleksi tunniksi. Nice.

Ja muutama valituksen sana festeistä: Neiti ei pidä Kuopiorockin alueesta, se on vähä epätoimiva. K-18 puolelta ei näe keikkoja eli periaattees keikkoja ei voi fiilistellä tuoppi kourassa, mikä on ihan pöh! Lisäksi rockin myyntikojutkin on aina niin plaah..

Kirjoitettu Saturday 15.08.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: