Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Harhaileva hahmo Tampereen yössä.

Rakas päiväkirja,

Seuraava tarina osoittaa taasen kerran asioita, jotka eivät voi tapahtua kuin Tuomas Hälille eli allekirjoittaneelle.

Olin viettämässä viikonloppua Kokkolassa, kuten edellisessä merkinnässä mainitsin. Viikonloppu oli siitä erilainen, että maanantaina minulla ei ollut koulua ollenkaan. No siinä sitten eilen maanantaina tuli lähdön hetki ja 19:30 juna lähti lonksuttelemaan kohti Tamperetta, josta oli tarkoitus jatkaa bussilla Raumalle.

Samassa junassa tuli myös ystäväni, joka oli menossa Tampereella asuvan kaverinsa luo. Tampereelle saavuttiin ihan normaalisti ja ystäväni jatkoi matkaansa kaverinsa kanssa tämän asunnolle. Itse käpsyttelin linja-autoasemalle ja istuskelin odottamaan bussia. Ylöjärvelle matkalla ollut tyyppi kysäisi että "moneltakos sun linkka lähtee". En muistanut tarkkaa aikaa ja kävelin aikataulujen luo tarkistamaan asiaa. 22:20 eli kymmenen minuutin päästä....mutta mitä? Perässä lukee S. Pala nousi kurkkuun. Tämä linja-auto, jolla muutaman kerran olin kulkenut ei kulje kuin sunnuntaisin ja nyt olin liikkeellä maanantaina. Mielessä vilahti nopeasti kaikki kirosanat mitä eläissäni olen oppinut!

Eikä siinä vielä kaikki kuten OstosTv:llä on tapana sanoa. Normaalissa tilanteessa olisin tietysti soittanut ystävälleni, että mahtuisiko sinne heidän nurkkiin yöksi. No kuinkas ollakkaan kännykän akku oli loppunut niin pahasti, että puhelin ei PIN-koodi kyselyä kauemmin pysynyt päällä. Loistavaa.

Siinä sitten hetken aikaa mietin, että olen Tampereella ilman kenenkään numeroa. Vaan sittenpä kulman takaa löytyikin kansallisaarre eli vanha kolikoilla toimiva puhelinkoppi. Siitä ei kuitenkaan hyödyksi ollut vaikkakin kotiin ilmoitin tilanteen.

Hetken tuumin taas ja kävelin lähellä olevalle huoltoasemalle. Kysyin kännykän laturia ja myyjä penkoi toimistonsa läpi ja sieltähän se virtamötikkä löytyi. Soitin ystävälleni (eikös ole salaperäistä, kun ei nimiä mainita) ja sain ohjeet yöpaikkaan parin kilometrin päähän.

Aamulla löysin sitten yhteyden Raumalle ja pääsin kouluunkin vaivaiset 3 tuntia myöhässä.

Mitä olen oppinut?1.) Tarkistan aika-taulut ennen kuin matkalle lähden. 2.) Tästä lähtien en laske laturia kädestä edes suihkussa.

Kirjoitettu Tuesday 21.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: