Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

This is FBI, do you have a telkkari?

Krrrks!

Viikonloppu meni ja oli taasen Kokkolassa. Niin hienosti on Lahden Janne hommia muiden "Banaaninlastaajien" kanssa hoitanut, että Kokkolakin sai vihdoin kanden vuoden tauon jälkeen uuden skeittihallin. Ja olihan se hieno. Super Jam-tapahtumasta perityt kamat päätyivät Enrothin Miikan kautta ILMAISEKSI Kokkolan skeittareiden iloksi. 500 neliötä flättiä sopii mainiosti ja sinne myös sopii mainio määrä porukkaa. Kuul.

No sunnuntaina oli taasen aika teleportata itseni takas Raumalle ja jostain masokistisesta syystä en ole vieläkään oppinut että yöbussissa matkustaminen on todella perberistä. Aamulla klo: 07:00 olin, aah tuon ihanan matkan päätyttyä Raumalla ja päätin käydä nukkumassa "pari tuntia" ennen koulun alkua. Tietäähän se et nukuin pommiin. No sitten kun koomastani pääsin nousemaan, kävelin puolihorroksessa soluasunnostani sateiseen syysaamupäivään. Lähdin tallustelemaan enkä kerennyt kuin parkkipaikan kohdalle, kun näin heidät...

Parkkipaikalla seisoi kaksi tavallisen näköistä miestä. Kutsutaan heitä vaikkapa Raimoksi ja Juha-Matiksi. Raimo ja Juha-Matti mittailivat kansiot kädessään opiskelijaasuntoja ja suunnittelivat selvästi jonkin asteista iskua. Olen katsonut "Cops"- tv sarjaa ja siitä oppineena, osaan arvioida tällaiset tilanteet. Päässäni pyöri jo se "bääd bois, bääd bois, votsu kona duu" tunnari kunnes tajusin jutun. Raimo ja Juha-Matti olivat TV-LUPATARKASTAJIA. Maailman alimman luokan tarkastajat olivat löytäneet köyhien opiskeilijoiden vähäiset riemun lähteet - luvattomat telkkarit.

No itse en ollut enää fyysisesti kotona, mutta päätin vielä varmistaa, ettei kämppiksenikään ovea näille miekkosille avaisi. Tällä kertaa selvittiin, mutta tästedes ovi ei avaudu ilman salasanaa. (Tämäkin "Cops"-sarjasta opittua..).

Tuomas kuittaa.

Kirjoitettu Tuesday 04.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: