Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Halloween 80-luvun väreissä.

Heipsanpeipsan rakas blögini,

Satuinpas menneellä viikolla luvanneeksi, että olen mukana järjestämässä koulun kellarikahvilassa pidettäviä Halloween-pippaloita. Eilen nämä hurjat juhlat sitten olivat ja tehtäväni oli toimia ns. dj:nä (tähän väliin naurua). Soitin siis käytännössä erään hepun läppäriltä musiikkia. Ihan mukava pesti.

No, näissä juhlissa oli myös pukeutumiskisa elikkäs paras puku luvattiin palkita. Kaverit varmasti muistavat toissavapun "Rane"-lookin, mutta tuo asustus jäi Kokkolaan. Olin jo menossa tylsästi ilman asua, mutta päätinkin poiketa kirpparilla ennen juhlia.

Nopealla hakemisella bongasin hyllystä kaikista räikeimmät ja pienimmät 80-luvun verkkahousut ja takin -> 5e , kova hinta, mutta pakkohan se oli ostaa. No jotakin puuttu. Pian löytyikin käyttämätön matkamuistolippis, mallia XXXXL-pää ja väri vihreä. Ja kaiken kruunasi teksti edessä: Dominakaaninen tasavalta (ja jotain mitä en muista nyt..). Asusteiden hinta oli siis yhteensä 7 e.

Paikan päällä olin ensimmäisten joukossa ja totesin, että verkkapuku kokoa xxs ei ole kovinkaan mukava tällaiselle pömppömahaiselle kaverille. No ilmeisesti se kuitenki huvitti joitain ihmisiä... :) (Ehkä kuvamateriaalia tulossa)

Ilta oli varsin mukava ja sai hetkeksi unohtamaan sen faktan, että huomenna, torstaina on tentti, johon on edelleen kaksi kirjaa lukematta.

Tällästä tänään, carabus

Kirjoitettu Wednesday 29.10.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: