Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Krrks, tsirp tsirps..

Höps,
täällä koulun atk-luokassa hajoilen kirjallisen työn kanssa. Aika outoa olla täällä Raumalla viikonloppu. On nimittäin historiassaan ensimmäinen vaan ei viimeinen. Lähdin mukaan ylioppilasteatteri Qme:n mukaan ja saman tien sain valomiehen pestin kahden viikon kuluttua ensi-iltansa saavaan näytelmään. Niiden parissa sitten kuluukin loppu lukukausi eli pääsen kotiin seuraavan kerran 12.12 (ihan hyvän mittanen joululoma,vaih?) .

Niin ja asunnonvaihtokin on edessä. Tänään vapautui uusi asunto johon muutan eliks marraskuun ajan käytössäni on kaks kämppää. Jos olisin räptähti prassailisin muille "hei menisinks mun ykkös vai kakkoskämppään". Vaan kun en räptähti ole niin joudun tyytymään jakamaan iloni nettipäiväkirjassa. Tsirp.

Oma tietokone on lähempänä kuin koskaan. Soitin eilen eräälle hepulle, joka on luvannut koneen mulle kasata. No viikon päästä kone on paketissa ja paketti toivottavasti Raumalla. Nettiyhteyttä en valitettavasti uuteen kämppääni saa, joten kone pyhittyy huonojen vilmien editointiin sekä musiikin työstämiseen. Sehän se tärkein.

Perjantait on kyllä tavallaan vapauttavia, mutta kun tietää maanantaina olevan tentin, unohtaa käsitteen "vapaa-aika" ja kysymyksen "mitähän tekis".

Tämmössii tänään, taidampa lähteä syömään jotain gurmee herkkua kuten jauheliha-makaroonia. Lurps ja kuulemiin!

Kirjoitettu Friday 07.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: