Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Taloon on murtauduttu!

Hee, traagisesta otsikoinnista huolimatta juttu meni seuraavasti:

Männeenä viikonloppuna olimme tyttökaverini Ainon kanssa muuttamassa minun tavaroitani soluasunnosta uuteen kämppään, erään omakotitalon ala-kerran huoneistoon. No älähän vielä. Aamulla kun paikan päälle päästiin ekan tavarakuorman kanssa niin eteen tuli mielenkiintonen arvoitus:

"Jos talossa on kaksi ovea ja molemmissa on abloy-lukko, kuinka pääset sisään yhdellä avaimella, joka ei taatusti sovi tähän jälkimmäiseen ns. eteisen oveen?"

No siinä pähkäiltiin ja soiteltiin kämppis, vanha asukas, vuokran antaja ja vuokran antajan tyttö läpi. Tunnin selvittelyn jälkeen selkeni, että lukkoon on yksi avain ja se on asunnon sisällä. Pääh, mitäs mitäs. Kappas vaan olen seurannut Cops tv-sarjaa ja sieltä oppinut että kellarista pääsee taloon kuin taloon. Niin myös uudessa kämpässäni... Kaikki minun ryöstämistäni suunnittelevat pettyvät nyt koska en kikkojani paljasta, mutta voin kertoa että hyvin edettiin aina kellarista 1.kerroksen kellarin ovelle. Myös se oli lukittu, mutta hieman hennommin. Koitimme naapurin rotevan äijän kanssa puskea ovea mutta eipä auennut.

Nyt ei auttanu poliisi otteet - oli pakko turvautua murtovarkaan työvälineeseen sorkkarautaan. Pienen äheltämisen jälkeen salpalukko aukesi ja onnelliset muuttajat hihkuivat riemusta. Taas päässäni soi "päät pois päät pois votsukona duu!" Tuomas kuittaa.

Kirjoitettu Monday 17.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: