Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Antakkee minun nukkua!

Voi kun meinaa väsyttää.

Menin rauhaisin elein ja aikein yöpuulle eilen illalla n. 23:24:35 (vain epätarkka arvio). Uneen vaivuin melko nopeasti ja nukuin yöni rauhassa..ainakin 02:30 asti.

..Herään ilmeisesti melko kauan soineeseen ääneen. Luulin aluksi sitä puhelimeksi, mutta se ei soinut eikä päästänyt muutakaan ääntä. Hetken makasin sängyssä hieman tilanteesta sekaisin. Palohälytintä en omista, joten tuskin talossa paloikaan. Sain itseni pystyyn ja sointi lakkasi. Vedin loppupäätöksen, että kyseessä oli naapurirapun ovikello, sillä tässä vaiheessa en tiennyt omassa kodissani sellaista olevan. Jatkan uniani..

..Kunnes 04:24 herään ja luulen, että yläkerrassa tanssii elefantti joka päästelee suustaan metsästysääniä. Heräään puoliunesta ja tajuan eläimellisen äänen pääsen kahdesta ihmisestä ja kaiketi ihan luonnollisesta tapahtumasta - lukuunottamatta, että jouduin kuulemaan koko tapahtuvan ja pelkäävän katon tippuvan päälleni. Noin viiden aikaan koko hirvittävä sessio oli ohi ja vaivuin uneen..

..Kunnes taas jokin soi. Tälläkertaa ääni oli tutumpi ja soi suoraan korvani vieressä. Se oli kännykkä ja toisessa päässä tyttöystäväni Aino. Tälläkertaa herätys oli mukava olihan kyseessä kultsini, joka kertoi tulevansa luokseni jo iltapäivällä.

Aamulla kämppiksen kanssa käytiin läpi yön tapahtumat ja selvisi, että ovella ollut oli yläkerran asukki, joka oli kellarin kautta tullut sisälle, koska emme olleet avanneet ovea. Oudosta yöstä huolimatta, päivä on alkanut ihan muksvasti. :)

Kirjoitettu Friday 28.11.2003

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: