Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Silkkaa soopaa Joulupukista

Joulu oli ja meni. Kävikös pukki ovella, vai peräti ihan sisällä asti tuomassa lahjoja?

Pienenä pukkia odotti aina hyvinkin innoissaan ja peloissaan. Koskaan pukin saavuttua ei olisi tullut mieleenkään vetäistä pukkia parrasta, sehän olisi ollut perin epäkohteliasta ystävällistä, vanhaa herraa kohtaan(jonka parta hyvin monena jouluaattona hyvin monessa taloudessa kiskaistaan raa'asti irti talon uteliaiden vekaroiden toimesta). Tulihan hän sentään Korvatunturilta meille asti jakamaan lahjoja!

Nyt onkin hyvä aika vuodesta alkaa harjoitella kilttinä olemista. Toisaalta pukin saapumiseen sisältyy pienoisia ristiriitoja. Nimittäin, muistakaahan että Joulupukki tulee käymään vain kerran vuodessa ja silloinkin vain jos piltit ovat olleet kilttejä. Onko siis niin että joulupukki ei voi koskaan tulla käymään, koska piltti on lasten mössöruokaa ja kiltti on irlantilaisten perinnevaate? Voidaan tietty osoittaa metamatematiikalla, että piltti=kiltti. Tämä mahdollistaa pukin saapumisen, koska piltit ovat silloin kilttejä ja päinvastoin. Ja jos edellinen ehto ei toteutuisi, niin pukki jäisi tulematta. Jos yksikään piltti ei ole kiltti, niin pukki ei mene mihinkään. Se taas tarkoittaisi sitä, että Joulupukilta loppuisivat pitkällä aikavälillä työt, ja ilman työtä hän ei pärjäisi, sillä hänen elämänsä koostuu melko pitkälti työnteosta. Käytännössä Joulupukki meidän tuntemanamme Joulupukkina lakkaisi olemasta. Onko Joulupukki olemassa siis vain metamatemaattisen yhtälön ansiosta?

Oleletaan että pukin olemassaolo olisi nyt siis lakkautunut kaikkien pilttien oltua ei-kilttejä. Kaikki piltit ovat jääneet lahjattomiksi. Tulevaisuuden toivot ovat lahjattomia, joten tulevaisuudessa maassamme tulee olemaan valtava työvoimapula ja lama-kausi. Kiitos Joulupukille työstä yhteiskunnan pelastamiseksi lahjoja jakamalla!

Kirjoitettu Saturday 03.01.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: