Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Oli ongelmia koneen kans

kuten otsikko jo sanoo niin studion kone otti ja meni meni juntturaan ja sitku olin asentanu windowsin uusiks niin hyppäs yli kakskymmentä virusta koneelle ennenku olin asennellu virusturvaa ja siinäpä sitä sai väsyneenä ihmetellä et mitä tehä.
vieläki on toi kone vähä sekasin mut toimii sen verran et oon saanu laulettuu muutaman biisin ja miksattua/masteroituakin 4 biisiä tosin sitkun kaikki biisit on valmiit niin pitää masteroida kaikki sit kerralla uusiks et tulee samalla lähtötasolla ku levylle ovat menossa kerta.
voin sanoa et ihan kivan kuulosta matskua on tulossa ja nyt noi biisit toimii kaikilla mun äänentoistolaitteilla yhtähyvin eli toimii niin läppärin kaiuttimilla ku studion monitoreilla ja kaikella siltäväliltä miistä ääntä saa ulos mun taloudessa :)
uusmikki on tosi hyvä ja unelmaääni tolla tulee :) silkkinen ja kristallinselvä tosin tuo esiaste syö jonkun verran siitä mut masteroidessa saa hieman sitä silkkisyyttä takasin.
lähiverkko ei toimi ja studion koneelle en oo uskaltanu nettiä pistää päälle ettei tapahdu mitään mikä tuhoais kaiken mitä nyt oon saanu aikaan ja varmuuskopiot ois otettava kaikista biiseistä.
eli kun lähiverkko ei toimi ja studion koneessa ei oo nyt nettiä niin pitää miettiä miten siirtäisin muutaman biisin tälle läppärille et saisin ne tänne mikseriin haukuttaviks hehe mitään ennen täällä julkaisemattomia tuskin enää pistän tässä vaiheessa mut noita mistä oon demot pistäny voisin pistää noi albumi versiot kun kuitenkin oon sitä mieltä et jos aikoo levyn ostaa ni on kiva tietää edes osa siitä mitä on ostamassa.
omasta mielestä kaikki biisit on hyviä (huonot kun jätetään aina hautumaan ja ajan kanssa tehdään niistä hyviä hehe) .

Kirjoitettu Tuesday 08.04.2008

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: