Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Valopiste pimeässä

Jälleen opinnäytetyöni, eli tsäkätäkäbotti -elokuvan kimpussa. Leikkaus kaipaa paikoittain aika rankkaakin hiontaa. Laskin, että yhteensä 12 bottikompositiota on vielä tekemättä, jonka jälkeen leikkaus on periaatteessa valmis ja voimme siirtyä äänisuunnittelun pariin. Odotan sitä innolla ja kauhulla. Yltiöoptimistinen tavoitteeni on saada pätkä valmiiksi joululoman aikana. Tästä eteenpäin käytän siihen kaiken mahdollisen aikani.

Muutin 1.12 uuteen kämppään. Enpä ole saanut kotikonettani edes kytkettyä vielä, joten biisejä ei ole lähiaikoina luvassa. Ajattelin parannella vielä tovin huoneeni akustiikkaa, sekä väsätä suunnittelemistani kaiutinjalustoistani entistä ehommat - sekin projekti vie aikaa musiikin tekemiseltä. On kyllä mahdottoman hirveät musantekovajarit!

En ole edelleenkään onnistunut bongaamaan telkkarista ääni- ja kuvaleikkaamaani 'Pysäkki' -mainosta (Hyvä Joulumieli -kampanja) vaikka olen YLE:n kanavia kovasti yrittänyt katsella. Vähän hirvittää, että miltähän se nyt mahtaa kuulostaa, kun alunperin piti tehdä pelkästään kuvaleikkaus ja sitten kun äänittäjä toi kovalevyllä äänifileet, niin valkeni että mun pitäis tehdä äänileikkauskin siinä avidissa, jossa ei ole edes kunnon mittareita. Aargh! No, eipä se loppujenlopuksi ollut kovin vaativa homma siinäkään, mutta parempihan siitä olisi tullut jos olisin päässyt ääniyksikköön tekemään sen. Toivottavasti näen sen pian. Pitää vielä valittaa siitä loppuplanssista, jonka sain väärässä kuvasuhteessa 10 kertaa käytetyllä BetaSP -nauhalla. Ärrinpurrin. Siinä spotissa soi muuten aivan mahtava biisi (jota oli erittäin inhottava leikata), tunnistaakohan sitä kukaan?

Kirjoitettu Monday 05.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: