Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Renderöidään

Heräsin tänään tekstariin, joka oli opinnäytetyöni lavastajalta: "Näin unta et kerroit mulle et bottien ensi-ilta ois ens vuoden lopussa. Heräsin kylmään hikeen...". Onneksi työ ei ole tullut vielä omiin uniini ja uni on tullut myös melko helposti (koska olen yleensä todella väsynyt päästessäni nukkumaan). Eräs luokkakaverini sanoi reilu vuosi sitten: "Kun on istunut editissä kaksi viikkoa, niin unetkin pitää rendata".

Eilen tehtiin siihen elokuvaan pallot pomppimaan telkkariin ja laitettiin botit diskoamaan. Ah. Tänään on vuorossa sahaamiset joita tässä parhaillaan väännetään. Aamuyöllä lähetin kahden vuoden kuvat (107 kpl) kehitykseen sis. muutamia making-of kuvia boteista. Ja eikös heti nyt sitten muistunut mieleen että olis voinut laittaa mukaan viime helmikuussa otetut Vanamon promo- ja keikkakuvat Bengtsårista ym.

Hymyilin illalla tullessani studiolle; Eevi, Steeni ja tytsyt väänsivät jouluräppiä johon vetäisin urut viime viikolla. Pikkujouluissa sen sitten kuulen. Innolla odotan. Ne pari sekuntia jotka vilahtivat tänään korvieni ohi kuulostivat aikas lupaavilta.

Kirjoitettu Friday 09.12.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: