Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Jonkun talinaaman häät

Vituttaa! en muistanu tehä noita "kusisia arkipäiviä". no ens viikolla sitten... Ja miks vitus unohdin noi isot alkukirjaimet noista ekoista lauseista?! Vitun sama :D

Täs on vaa ollu nii kiire ku oon ollu kolme päivää peräkkäin ollu soittamas. Keskiviikko Vahdolle reenaamaan Sortokauden kanssa niinku Torstainakin. Perjantaina taas oli ihan Loud Silencen reenit... Paremmin ei oo koskaan menny LS:n reenit!!

Joo mut palataan tähän päivään eli lauantaihin. Tänään on jonku sukulaisen häät. Muuten hyvä (jos siel on boolimalja) mut siel on mutsin isä, joka on saanu nimen Bansku-pappa. Nimi tulee siitä et se syö aina grillattua banaania sen takia ku sen tyttöystävä (ahahha) tekee sellasta ja puhuu et se on "terveellistä". No häät yhdistettynä Banskuun ja sen muijaan on yhtäkuin kamalaa! Bansku varmaa tarkkailee silmämuna kovana joka kulmaan et näkee et ollaanko kiltisti. Mä n ainakaa oo jos se salapoliisiks alkaa. No... ainakin saa syödä. Ja viel eri pöydäs ku Bansku, joten kiitos pöytäpaikkojen suunnittelijalle :)

Kirjoitettu Saturday 20.08.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: