Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

musiikin pehmeä kosketus.

Syksyllä musiikin haluaa koskettavan pehmeästi. Se ei itke, ei huuda, vaan lurittelee siirappia korvaan ja sekään ei kaikessa kliseisyydessään vituta sinua.
syksyllä voi kuunnella Nick drakea ja juoda teetä ja syödä digestivekeksejä. Syksyllä voi lukea musiikkilehteä ja juoda kahvia samalla kun kuuntelee vaikkapa Cardigansin emmerdalea tai Lifea. Jos sen tekisi kesällä voisi vituttaa, koska yhtähyvin voisi kuunnella jotain enemmän kesäistä ja pirtsakkaa. Ja syksy on virallinen Kings Of Convinience vuodenaika ja mikä onkaan parempaa, kuin oikea olotila kuunnella kokonaan kingsit läpi.
Syksy saa ihmisen seisahtumaan ja miettimään uusia juttuja. Vielä tämän vuoden aikana menen karaokeen laulamaan Acid house kingsien "Do What You Wanna Do"n omalta karaoke DVD:ltä selvinpäin kaikkien miehisten adonisten suruksi paikalliseen pataässään. ja teen keikan soitellen indiepophelmiä amnesty internationalin hyville ihmisille (ehkä siksi kun järjestän koko tapahtuman).
Syksyllä pitää kuunnella taas Cats on Firea, kuunnelkaa kaikki suomen parasta bändiä osoitteessa www.catsonfire.tk ja katsokaa muay thai leffa nimeltään ong bak ja ostakaa tiger loun uusi levy. Sain sen promona justiinsa ja ilmestyessään se tulee olemaan näkymätön täällä, mutta vetää kyllä jalat alta.
-antti walker / Lua Indiepop Fanclub

Kirjoitettu Tuesday 01.11.2005

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: