Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

10.05.09 Armeija ohi

Siitä on jonkin aikaa kun olen tänne mitään kirjoitellut tai ylipäänsä ollut kovinkaan innostunut tekemään musiikkia. Saksan kuvion jälkeen aikoinaan olin vielä Englannissa. Soitin siellä muutamia aamuhartauksia ja yhden jumalanpalveluksen Mansfieldissä. Armeijassa olin varusmiespastorina. Siellä soitin aamu- ja iltahartauksissa. Paras oli ehkä eräs iltahartaus Kranaatinheitinkomppaniassa. Se oli komeaa kun komppaniallinen ukkoja veti Herra kädelläsi drop D:stä -nylonkielinen kitara kylläkin.

Herra on viime aikoina pitänyt mielessä ajatuksen Hep.12:1-2, missä puhutaan siitä, että meidän tulisi jättää pois kaikki, mikä painaa sekä synti, joka niin helposti kietoo meitä. Kaiken suhteen on hyvä miettiä, onko tämä mitä Jumala minulta odottaa vai onko tämä omia odotuksiani. Jatkossa soittamisen suhteen haluan edelleen sanoa Jumalalle, että olen täysin onnellinen ilman soittamistakin kunhan vain saan katsoa sinuun ja tuntea sinut.

Voi kuitenkin olla, että minusta tulee kesällä vielä ammattimuusikko. Olen pyöritellyt ajatusta siitä, että tienaisin kesäliksaa katusoittajana. Soitin verotoimistoon, ja selvitin että se on itseasiassa veronalaista tuloa.

Herra siunaa tuleva kesä omalla läsnäolollasi. Ei niin väliä rahasta ja kaikesta muusta, mutta minä haluan sinut.

Kirjoitettu Sunday 10.05.2009

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: