Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Arkisto

Ladataan

Englannista kajahtaa outoja aania

Taalla ei luonnollisesti muutamia suomalaisia kirjaimia tunneta, joten vahan hassulta tama nayttaa. Muutin elokuussa hetken mielijohteesta Readingiin siskoni luo asumaan. Taalla ei pahemmin jaa aikaa soitella, tosin ei ole kunnon soitintakaan. Ainut milla saa jotain treenattua on kahden oktaavin casio... Se perusinstrumentti jota kaikki klasaripohjan muusikot vihaa. Mutta voisi olla huonomminkin.
Uusia biiseja on syntynyt kovastkikin, ja kunhan kerkian niin laitan niita johonkin ylos. Lisaksi omistan nykyaan pianon (joka on Suomessa ikava kylla) lisaksi kitaran! Sain tuosta naapurin jannulta aidon sahkokitaran, ja ihan hyvan kaiken lisaksi.Harmi vaan etta nain pienet kapalat ei oikein viela taivu kaulan ympari, joten "soittaminen" on aikamoista tuskaa. Duunissa menee ainakin toistaiseksi huonosti, mutta ehka ensi viikko on parempi. Kunhan en saisi potkuja samantien... no, eipa olisi eka kerta. Kaikkia ei ole luotu asiakaspalveluhommiin.
Taalla on ihan hassu meininki. Ihmiset on kerta kaikkiaan erilaisia kuin Suomessa - taalla ei kerta kaikkiaan piilotella mitaan, mita tulee esimerkiksi persoonallisuuteen ja alykkyyteen. Jokainen on kuin avoin kirja. Siksi varmaan suomalaisena saan taalla ensimmaista kertaa elamassani jonkinnakoista huomiota, koska olen niin erilainen... Kukaan ei tieda mita olen, ja sepas onkin hauskaa. Saa vaihtaa persoonallisuustyyliaan harva se paiva... Today a bitch, tomorrow a slut. Then I may be a nun. But most of my time I'm a Finnish Weirdo, who likes good beer and long-haired men. Hmm...
Kirjoitan joskus lisaa jos huvittaa. Nyt en jaksa, sattuu selkaan ja paa on sekaisin, lieneeko syyna Glen's vodka vai mika... Hyvaa yota maailma, Maija Katoaa Nyt.

Kirjoitettu Friday 19.10.2007

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: