Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Loman loppu.

Ansaittu palkallinen vuosilomani eli kesälomani on nyt päättynyt ja paluu arkeen alkaa huomenna heti aamulla klo. 5.30 kun herätyskelloni luikauttaa sulosävelensä ilmoille. Hemmetti! Loma oli pitkä ja mahtavaa aikaa, ja ilmat olivat mahtavan helteisiä, eli "on ilmoja pidellyt". Sain tehdä kaiken, mitä olin aikonutkin tehdä lomallani. Pieni jalkapallovamma sääressä meinasi pilata lomani, mutta siitäkin selvittiin. Kaaduin maalintekotilanteessa ja löin jalkani maahan siten, että sääreeni tuli n. 15 cm/2 kokoinen "naarmu", joka kipeytyi ja meinasi jopa tulehtua. En onnistunut maalinteossa.

Mökillä ja rannoilla 3 viikkoa ilman internetyhteyttä ja mikseriä ja muuta paskaa virkistää kehon ja mielen, ja suosittelen kaikille "netittömyyttä" lomiensa aikana, ja kannattaa herätä aikaisin, niin ehtii lomailemaan kunnolla. Turussa vietin monet päivät ja Paraisilla myös. Ruisrockissa meni kolme pitkää päivää. Olin katsomassa Ruissalossa seuraavia orekestereita:

Editors, Mogwai, Phoenix, Lordi, Kashmir, Danko Jones, Gogol Bordello, New York Dolls, Flogging Molly, Mew, The Gardigans, Morrissey ja The Bellrays. Hemmetti mikä lista bändejä, käykö katteeks? :o) Tribuuttiteltassa tuli myös käydyksi ja Heavykaraokessa, tosin vain kuuntelemassa kiljumista. Ja sitten, Tool jäi väliin, koska katselin jalkapallon MM-loppuottelua suorana isolta screeniltä kaljateltan luona. Joskus täytyy priorisoida... Hieno festari! Kannattaa tehdä muutakin kuin juoda kaljaa... senkin kaljasiepot! Teltat olivat melko täysiä viikonlopun ajan.

Ja nyt olen ruskea kuin paahdettu mokkapapu. Naamasta siis.

Kirjoitettu Sunday 16.07.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: