Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Lisätty uusi projekti + 1 Kpl

Lisätty uusi projekti:

I.M: Pro -Vice (Instant Music: Professional Vice)

Projektin kappaleet ovat täysin improvisoituja teoksia, ja niiden esittämisessä käytän kahta syntikkaa sustain -pedaaleineen ja pitch bend -kampineen sekä VST -softasynia, joita ohjaan MIDI:n avulla. Kukin kappale on esitetty vain kerran, eikä uutta kertaa enää milloinkaan tule. Onneksi äänitysnappulaa oli painettu. :o)

Kappaleet vaativat tietynlaisen suunnittelutyön, joten täysin improvisoiduista kappaleista ei kaikkien mielestä voida välttämättä tässä yhteydessä puhua, sillä saundit, temmot ja rummut ja kaikki muut asiat on päätettävä etukäteen. Näin ollen jonkinlainen ajatus kappaleesta ja idea kehittyy ja tässä vaiheessa työtä, mutta itse soitto ja biisin tapahtumien kulku melodioineen ovat sataprosenttisesti sattuman kauppaa, joten mielestäni improvisaation luonne toteutuu tavassani tehdä musiikkia. Jos ei, niin kuuntele pianoimprovisaatioitani, sillä ne ovat aivan varmasti sataprosenttisesti improvisoituja kappaleita.

Lisäksi lisäsin uuden kappaleen projektiini Silven2. / Moods&Upbeats: The Revolution of Technology. Kappale on valmistettu vuonna 2005. FL-sekoilua henkeen ja vereen, samplepohjaista sävellystyötä.

Siinä se päivä menikin sitten, kappaleita mikseriin lisäillen. Vielä kun saisi kuulijoita... (!?)

Kirjoitettu Wednesday 13.09.2006

Kommentit

Vain sisäänkirjautuneet voivat lukea ja lähettää kommentteja.

Liity käyttäjäksi   tai kirjaudu sisään


Kirjaudu Facebook-tunnuksella: