Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Tule tapaamaan joukkuetta 13.8. Linnanmäelle!

Jokerit ja Linnanmäki kutsuvat jokerikannattajat maanantaina 13.8. Linnanmäelle tapaamaan joukkuetta. Mukana ovat kaikki pelaajat ja valmentajat ja luvassa on paljon mukavaa yhteistä ohjelmaa. Lintsillä saadaan esimakua syksyllä jälleen starttaavasta koulukiertueesta pelaajahaastattelujen ja jokerijumpan ohessa. Tapahtuma alkaa klo 17.00 ja kestää kaksi tuntia. Huvipuisto on auki klo 21.00 asti.

Tapahtuma järjestetään Linnanmäen uuden Estradin läheisyydessä. Paikan löydät helposti tutustumalla huvipuiston aluekarttaan täällä.

Kannattajilla on mahdollisuus testata omia taitojaan muun muassa lämäämällä kiekkoa tutkaan. Pelaajat tarjoavat omia vinkkejään, mutta klo 18 kannattajat ovat omillaan, kun käynnistyy pelaajien ja tosifanien välinen salibandyottelu. Tule seuraamaan, kun Eteläpäädyn fanit ottavat mittaa liigajoukkueen pelaajista!

Pelaajat jakavat tapahtumassa nimikirjoituksia ja vaihtavat kuulumisia kannattajien kanssa. Nyt on oiva mahdollisuus myös päästä suosikkipelaajien kanssa yhteiskuviin!

Alkusyksyn jäsentarjouksena Jokerit-jäsenet saavat Linnanmäellä kaksi ranneketta yhden hinnalla 13.8.-21.10. välisenä aikana. Viime kauden kausi- ja jäsenkortit ovat voimassa elokuun loppuun asti, minkä jälkeen jäsenedut saa pelkästään tulevan kauden korteilla. Jäsenyytesi voit uusia joko tekstiviestillä ”Jokerit” numeroon 169001 tai jokerit.com-verkkokaupassa. Jokerit-kortin (jäsenkortin) voit ostaa myös Linnanmäeltä Estradi-lavan lähettyviltä Jokerit-tapahtuman yhteydessä.

Tervetuloa viettämään hienoa iltaa joukkueen kanssa!

Muista myös Jokereiden European Trophyn ottelut:

18.8. Jokerit – Adler Mannheim (klo 19.30, Tikkurila)
19.8. Jokerit – ERC Ingolstadt (klo 17.00, Tikkurila)
24.8. EV Zug – Jokerit
25.8. ZSC Lions – Jokerit
31.8. HIFK – Jokerit
1.9. Jokerit – HIFK (klo 17.00, Hartwall-areena)
7.9. Jokerit – Frölunda Indians (klo 18.30, Hartwall-areena)
28.10. Färjestads BK – Jokerit

Lähde: Jokerit.com

Kirjoittanut uninen runoilija 03.08.2012

Kommentit

Vain ryhmän jäsenet voivat lukea ja kommentoida uutisia.