Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Todella erinomainen kaikuloota

haavanlehti
haavanlehti
35 viestiä

#1 kirjoitettu 27.06.2005 01:19

Nyt on ajankohtaista hankkia mahdollisimman laadukas reverb. Pelkkä reverb riittää eli boxissa ei ole pakko olla muita multiefektiboxi ominaisuuksia.

Budjetti on 250e asti ja jos sillä voi haaveillakaan todella laadukkaasta reverbistä (huom! riittää pelkkä TODELLA ERINOMAINEN kaiku), niin laittakaahan suosituksia tähän ketjuun.

Nyt siis tarvitaan sitä mahtavaa laatua!!

Onko näistä mihinkään?

http://www.thomann.de/...

http://www.thomann.de/...

http://www.thomann.de/...

Ja jos jonkun noista yllä olevista hankin niin mikä olisi paras vaihtoehto?

^ Vastaa Lainaa

jurn:a
jurn:a
794 viestiä

#2 kirjoitettu 27.06.2005 12:24

Konvert kirjoitti:

Olen itse joskus omistanut Alesiksen Midiverb IV:n, ja on se hyvä.Miksi sitten luovuit ja vaihdoit(?) TC:hen ja Lexiconiin?
Onko tuon Alesiksen kaiut yhtään samaa tasoa kuin esim lexiconissa?

^ Vastaa Lainaa

The Mimic
The Mimic

#3 kirjoitettu 28.06.2005 14:07

TC:n ja Lexiconin kaiut ovat tunnetusti markkinoiden parhaita, joten suosittelen satsaamaan siihen suuntaan. Kannattaisi ehkä myös harkita sellaista, että säästäisi vähän enempi rahaa kasaan ja ostaisi kerralla paremman laitteen, ei tarvi sitten vuoden päästä vaihtaa parempaan. Esimerkiksi TC:n M-One XL on sellainen efektiboksi, että sillä pärjäät melko varmasti pitkälle tulevaisuuteen.

Itselläni on tuo Alesiksen kaiku ja en voi sitä kyllä mitenkään ylenmäärin suositella. Kaiut ovat periaatteessa ihan hyviä (esim. kitaraefektinä se puolustaa paikkaansa ihan ok), mutta soundien editointia on silkkaa tuskaa. Lauluissa käytän TC Heliconin kaikua ja se on kyllä ihan hitosti parempi kuin tuo Alesis.

^ Vastaa Lainaa

Haava
Haava
Jumalan nyrkki
43150 viestiä
Ylläpitäjä

#4 kirjoitettu 06.07.2005 13:49

Alesiksen kättöliittymä näyttää aikas paskalta. lexicon on suunniteltu pelkkään kaikuun joten sen käytöliitymä nöäyttäisi juuri siihen tarkoitukseen kätevältä. on tärkeää, että kaiun saisi säädettyä juuri tilanteeseen sopivaksi mahdollisimman helposti.

^ Vastaa Lainaa

djpuskarock
djpuskarock

#5 kirjoitettu 11.07.2005 19:19

Kokemusta mulla on noista kaikista.

Mä itse tykkään käyttöliittymän osalta eniten tc:stä. Kaiut musta on ehdottomasti parhaat lexiconissa. Sitä ja TC:tä oon päässyt käyttämään rinnan.

Oon käyttäny tota alesista zoomin 9120:n kanssa. Ja musta zoomi ei edes kauheesti hävinny sille, joten no.. Se oli kova laite joskus - mut alkaa mun mielestä olla jo aika menneen ajan lumia.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu