Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

1 2 Seuraava >

Kirjoittaja Grillimakkara-gallup!


e2
2634 viestiä

#1 kirjoitettu 06.05.2006 18:51

En mitään tämmöistä forumhaulla löytänyt, mutta kun kesä alkaa vihdoin olla täällä ja grillit on jo joka puolella kuumina, niin ajattelin kysellä ihmisten makkaramieltymyksistä.

- Tykkäätkö grillimakkarasta?
- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
- Mitäs kyytipojaksi?



Itse pidän erityisesti niistä lihaisemmista makkaroista eli esim. Wilhelmistä ja Kabanossista. Jauhiksiakin pystyy juuri ja juuri sen yhden syömään, mutta ehdottomasti mieluummin lihamakkara. Ja oluthan sopii kyytipojaksi, mutta kyllä limpparit sun muutkin toimii.

e2 muokkasi viestiä 13:59 10.05.2006

^ Vastaa Lainaa


dbgirl
4818 viestiä

#2 kirjoitettu 06.05.2006 18:59

e2 kirjoitti:


- Tykkäätkö grillimakkarasta?
- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
- Mitäs kyytipojaksi?




-Kyllä minä saunan päälle mökillä. Siis en minä sitä makkaraa saunan päälle pistä.
- Lihaa sen olla pitää!
- En muista nimeä, tais se olla kabanossi. en kiinnitä ikinä nimiin huomiota ja petyn syödessäni et eihän tää ollukkaan sitä hyvää. muistan vain maun. tää pätee kaikkeen syätävään.
- vettä, mehua tai kokista. ei ikinä maitoa, rupee oksettaan.

^ Vastaa Lainaa


e2
2634 viestiä

#3 kirjoitettu 06.05.2006 19:05

Ai niin tosiaan. Kyllähän sinappia pitää olla ja mieluiten turun punaista sinappia tai vastaavaa.

^ Vastaa Lainaa


Mr.Dom

#4 kirjoitettu 06.05.2006 19:32

Kyllä.

Lihaa pitää olla (esim Wilhelmi) ja kaveriporukalla grillaaminen on parasta/hauskinta. Sinappia höysteeksi ainakin... Olutta/lonkkua/rommia/vastaavaa.

Jäynä lisäili 19:31 06.05.2006

^ Vastaa Lainaa


SaastanenHippi
4225 viestiä

#5 kirjoitettu 06.05.2006 19:37

- Tykkäätkö grillimakkarasta?

Kyllä tykkään.


- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?

Kyllähän ne lihaisat hyviä ovat, mutta Atrillia ei voita mikään! (paitsi juusto-camping)

- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?

atrilli, juusto-camping, wilhelm...

- Mitäs kyytipojaksi?

maitoo!

^ Vastaa Lainaa


Zeip
1047 viestiä

#6 kirjoitettu 06.05.2006 21:56

- Tykkäätkö grillimakkarasta?
**Tottahan toki. Ilman makkaraa ei kesä olisi kesä.

- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
**Oikeastaan ihan "perusmakkara" maistuu parhaimmalle. Eihän siitä lihapitoisuudesta ikinä ainakaan haittaa ole.

- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
**Ei mulla ole oikeastaan mitään lempparia. Kaikki käy, paitsi kaikenmaailman maustemakkarat.

- Mitäs kyytipojaksi?
**Olut, sinappi ja joskus jopa ketsuppi.

^ Vastaa Lainaa


Valandir

#7 kirjoitettu 06.05.2006 22:23

- Tykkäätkö grillimakkarasta?
Kyllä, tottakai!

- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
Ei sillä grillimakkaralla niin väliä ole.

- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
Hiilloksen grillimakkara niillä pienillä maustehelmillä on fantastista!

- Mitäs kyytipojaksi?
Sinappia ja olutta

^ Vastaa Lainaa


e2
2634 viestiä

#8 kirjoitettu 07.05.2006 18:25

Söinkin tossa taas tänään lihaisaa Kabanossia, kyytipoikana tsekkiläistä olutta. Tuli kyllä kesäinen fiilis kun on noin hieno ilmakin.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#9 kirjoitettu 07.05.2006 18:31

Kyllä syön! olen B-luokan makkaroiden vannoutunut ystävä. Syökää prkl pihvi jos tahdotta lihaa, makkara on makkaraa eikä siinä kuulukkaan olla kuin korkeintaan n. 60% lihaa, parhaimmillaan siinä 30-55% mutta lidlin halvin grillimakkara jossa oli jotain 12% lihaa ( tarkistakaa vaikka) oli myös erittäin syötävää, vaikka repeilyttikin vähän, että mitähän se loppu on, kun eihän se nyt pelkkää taikinaa voi olla.

^ Vastaa Lainaa


e2
2634 viestiä

#10 kirjoitettu 07.05.2006 18:33

JM kirjoitti:
....mutta lidlin halvin grillimakkara jossa oli jotain 12% lihaa....

ei hitto että repesin

^ Vastaa Lainaa


JaDubb
Tutkalla
1965 viestiä

#11 kirjoitettu 07.05.2006 18:39

Viime vuonna pykäisin pystyyn Grilliherkut -ketjun, siinä osittain samaa ideaa.

Oma suosikkini on pysynyt samana, Wilhelmi se maistuu parhaiten. Jauhomakkarat ja kaikenmaailman kevytlihat eivät kyllä mene meikäläisellä sitten niin mitenkään. Jos makkaravalikoiman ulkopuolelta saa vielä mainostella, niin myös nuo Wilhelm-makkarapihvit ovat oikein oivan makuisia.

Kyytipoikana olut on aika essential, vesi on myös varsin hyvä vaihtoehto.

^ Vastaa Lainaa


accent
10930 viestiä

#12 kirjoitettu 07.05.2006 18:42

Pidän kovasti grillimakkarasta. Merkillä ja lihan määrällä ei ole oikeastaan väliä, kunhan on makkaraa. Turun sinappia ja limua tai olutta sen kanssa niin on hyvä. Voiskin pistää grilli/savustus/pihakeittiörakennelman kesäkuntoon...

^ Vastaa Lainaa


Stittidii

#13 kirjoitettu 07.05.2006 21:34

Kyllä se on se A-luokan makkara mikä parhaalle maistuu. Juuripa Wilhelm. Sinappia päälle. Ei mitään kovin vahvaa/tulista mielellään...

Ja tosiaan - kiuasmakkara on paras ratkaisu

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#14 kirjoitettu 07.05.2006 22:02

Kiuasmakkarasta, tiesittekö:

HK:n sinisen lenkin (en ole kokeillu muita, joten en uskalla sanoa) voi laittaa kiukaalle siinä muovipaketissa ilman, että se muovi sulaa siihen päälle. Se makkara vielä höyrystyy kivasti siellä muovissa. laitat vain lenkin niin, että se lenkkien muodostama "amme" tulee ylöspäin ja huolehdit, että siinä on koko lämmityksen ajan haaleaa/viileää vettä. Eli et päästä sitä vettä siitä haihtumaan/kiehumaan.

^ Vastaa Lainaa


NiiloN
508 viestiä

#15 kirjoitettu 07.05.2006 22:17

Lerssi kuin lerssi, kaikki menee oli lihaa sitten 20% tai 90%. Runsaasti sinappia ja porhoina päivinä ehkä juustoa mukaan settiin.

Oluen ja makkaran yhdistämistä mie en ole ikinä tajunnut, ei vaan uppoa niin millään. Maito miellyttää eniten makkaran kanssa.

^ Vastaa Lainaa


tinu
2833 viestiä

#16 kirjoitettu 07.05.2006 22:17

- Tykkäätkö grillimakkarasta?
*Kyllähän tuo hyvää onpi.

- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
*Ei kiitos jauhomakkaroille.

- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
*Wilhelmi on ykköinen.

- Mitäs kyytipojaksi?
*Uusia perunoita, kermaviilikastiketta ja makaroni/tonnikalasalaattia.

^ Vastaa Lainaa


Haava
Jumalan nyrkki
43152 viestiä
Ylläpitäjä

#17 kirjoitettu 08.05.2006 08:41

Tykkäätkö grillimakkarasta?


Jos joskus tekee mieli "KöyhänMiehenLihaa(YM)", niin jauheliha vielä menee... Tuollaiset kasvisruuat jätän suosiolla "VegaaneilleJaMuilleIdunpurijoille(TM)"

^ Vastaa Lainaa


[ sam ]

#18 kirjoitettu 08.05.2006 09:43

1. Tykkäätkö grillimakkarasta?
2. Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
3. Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
4. Mitäs kyytipojaksi?


1. Jo miehekkääksi paisunut pömppänikin kielii, että totta tosiaan pidän grillimakkarasta ehkä jopa liiankin paljon.
2. Mielummin lihaisampaa tavaraa, mutta paremman puutteessa järsin HK:n sinistä tai Campingiä.
3. Juusto-Wilhelm on se ehdoton herkku ja tämän vanavedessä se perus-Wilhelm. Kabanossiakin tulee pureksittua, kun Wilhelmit loppuvat jäljiltäni kaupan makkaralaarista.
4. Ölttäpä ölttä, Sandelsia eritoten.

^ Vastaa Lainaa


Night Child
1796 viestiä

#19 kirjoitettu 08.05.2006 14:19

e2 kirjoitti:
En mitään tämmöistä forumhaulla löytänyt, mutta kun kesä alkaa vihdoin olla täällä ja grillit on jo joka puolella kuumina, niin ajattelin kysellä ihmisten makkaramieltymyksistä.

- Tykkäätkö grillimakkarasta? *Tykkään. Niin harvoin sitä nykyään syön, että on melkein luksusta grillata makkaraa pihalla. Mikä ihana tuoksu!
- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa? *jauhista olla pitää. en tykkää könttimakkarasta.
- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi? *hm.... sanotaan että juustomakkara. ja HK:n sininen!!
- Mitäs kyytipojaksi?
* maitoa kylmänä tai muuta virkistävää juomaa.

^ Vastaa Lainaa


sadomatti
1891 viestiä

#20 kirjoitettu 08.05.2006 14:51

- Tykkäätkö grillimakkarasta?
Juu, pidän niistä suuresti.

- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
Jauhomakkarat toimivat jos ulkona on -30 pakkasta, et ole syönyt kunnolla pitkään aikaan, etkä nukkunut kunnolla viiteen vuorokauteen. Silloin jauhomakkarat (Ok) maistuvat taivaalliselta. Muuten lihapitoisuus saa mielellään olla 110%, eli lihakimpale tungettuna luonnonsuoleen.

- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
Pajuniemen herkkuviritelmät ovat aatelia, mutta aivan stanan kalliita. Sen takia on yleensä "tyytyminen" Wilhelmiin tai hätätapauksissa kabanossiin. Kaikki wilhelm-laadut ovat tähän mennessä miellyttäneet makuhermoja, joten niitä en lähde erottelemaan.

- Mitäs kyytipojaksi?
Raita aura-sinappia (punaista) ja ohkaisempi raita ketsuppia (heinz).

^ Vastaa Lainaa


sumuhenkilö

#21 kirjoitettu 08.05.2006 17:36

e2 kirjoitti:
- Tykkäätkö grillimakkarasta?
- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?

Jauhikset käyvät nuotiokärventelyyn oikein hyvin, sopiva mausteisuus siihen makkaraan tulee nuotiosta. Pidän paljon bratwursteista, mutta niiden paistaminen nuotiolla saattaa peittää ikävästi makkaran omaa makua, eikä se hiillosaromi välttämättä sovi yhteen niiden kanssa; loimutettuna tai kevyesti grillattuna toimivat erinomaisesti. Paistelen vaihtelevasti erilaisia makkaroita ja kokeilen laidasta laitaan. Grillaustavasta ja tilanteesta riippuu, mikä sopii parhaiten.
- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?

Jauho-osastolta käy kärvättäväksi varsin monet makkarat. Niiden suhteen olennaisinta on nuotio. Lihaisimmista suosikkejani ovat viime aikoina olleet erilaiset bratwurstit.
- Mitäs kyytipojaksi?

Esimerkiksi jokin vehnäolut, monet niistä sopivat hyvin. Joku vähemmän makea ja mausteinen olut voisi myös olla paikallaan. Alkoon äskettäin saapunutta Herold Black Lageria voisi kokeilla.

^ Vastaa Lainaa


Stocco
13143 viestiä

#22 kirjoitettu 10.05.2006 13:39

e2:n Gillimakkara-gallup!

Gillian Andersson on kyllä syötävän nami muija, mut en sitä paistais silti. Makkaran syönnis ja grillaukses nimenomaan tärkeintä on fiilis. Makkara voi olla LIDL:n 17% makkaraa, koska lihaa voi syödä pihveinä toiste. Grillauksessa pitää olla hyvä sää, paikka, aika ja ehkäpä juomatkin ja ketsuppi.

^ Vastaa Lainaa


e2
2634 viestiä

#23 kirjoitettu 10.05.2006 14:00

Stocco kirjoitti:
e2:n Gillimakkara-gallup!

vitjat, en oo vielkää muistanu korjata otsikkoa.. no nyt korjaan

^ Vastaa Lainaa


MOHOHAYTC I3 MOCKBA
198 viestiä

#24 kirjoitettu 10.05.2006 15:34

Voi voi, on teillä makkarat. Wilhelmi on hyvää, mutta boikotissa. Ja suosittelen samaa muillekin. Ukko-Pekka on se paras makkara. Sitten löytyy kanssa yksi pikkuyrityksen ryynimakkara, joka on parempaa kuin muut.

^ Vastaa Lainaa


sumuhenkilö

#25 kirjoitettu 10.05.2006 16:04

Jos suosikkimakkara on hakusessaan, niin vinkkejä voi löytää esim. täältä:
http://www.makkara.info/

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#26 kirjoitettu 10.05.2006 17:48

Ymmärtäkää nyt, että on hyvin kyseenalaista sanoa tuotetta, jossa on yli 90% lihaa makkaraksi! Makkara on eri asia kuin liha, makkarassa kuuluu olla lihaa, mutta makkarassa kuuluu olla kaikkea muutakin suttua ja huttua ja jauhoja ja rasvaa ja mausteita ja silleen.
Pihvit pihveinä ja makkara makkarana!

^ Vastaa Lainaa


Bablo Diablo
727 viestiä

#27 kirjoitettu 10.05.2006 18:17

- Tykkäätkö grillimakkarasta?

kyllä

- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?

Makkarassa pitää olla JAUHOA!! toki nämä a-luokan lihajalosteetkin ovat maittavia

- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?

Kyllä se perinteinen hiillosmakkara on kuningas, toinen loistava on wilhelmin big juicy ja tomaatti-basilika-mozarella sekä myös ryynimakkara on oiva vaihtoehto aina välillä

- Mitäs kyytipojaksi?

Kylmä maito...se on ainoa oikea ruokajuoma!

Raven muisti yhden mainion makkaratyypin 18:18 10.05.2006

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#28 kirjoitettu 10.05.2006 18:29

Schweinhund kirjoitti:
JM kirjoitti:
on hyvin kyseenalaista sanoa tuotetta, jossa on yli 90% lihaa makkaraksi!

Onko olemassa direktiivi, joka määrää makkarankin koostumuksen?

Makkaran maku vaan paranoo mitä lihaisampi se on. Etenkin grillattuna lihamakkarat ovat parhautta.


Eihän kyse ollutkaan siitä, että mikä on hyvän makuista, vaan siitä, että minusta se ei enää ole makkaraa, jos siinä on niin hirveän paljon lihaa.. silloin se on.. lihaa.

^ Vastaa Lainaa


Juudis

#29 kirjoitettu 25.05.2006 11:12

e2 kirjoitti:


- Tykkäätkö grillimakkarasta?
- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
- Mitäs kyytipojaksi?




- tykkään very many
- Jauhohuttu on hyvää, mutta ajoittain tahtoo myös lihaisempaa versiota.
- Camping ja lihaisemmissa aina se maustetuin.
- Maitoa tai kaljaa.

Juudis muokkasi viestiä 11:09 25.05.2006

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#30 kirjoitettu 25.05.2006 22:14

Tonkku kirjoitti:
Uusi Kabanossi juhlakyrsä on ihan älyttömän hyvää, maistakaa te jotka lihaisammasta pidätte.

JM et sitten nähnyt tätä viestiä?


Kyllä ihmiset saavat minun puolesta juoda vaikka vettä johon on sekoitettu hiivaa ja huokailla että "ompa hyvää olutta.." mutta ei se minusta siitä hiivavedestä olutta tee..

Eli en minä tule teidän makkaroitanne aktiivisesti haukkumaan kun olen jo mielipiteeni sanonut ja perustellut.

Hyvää makkarakesää kaikille!

(niille "vääräuskoisillekin")

^ Vastaa Lainaa


ehkioski

#31 kirjoitettu 25.05.2006 22:25

e2 kirjoitti:
- Tykkäätkö grillimakkarasta?
- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?
- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?
- Mitäs kyytipojaksi?



Kaikki tykkää grillimakkarasta.

Kyllä se menee jauhoisempikin, mutta a-luokka on tietty best.

Lemppari on Portin OK-grillimakkara! En ole kyllä ihan varma onko se a-luokkaa mutta parasta silti... Oi niitä aikoja kun ostelin aina niitä EH-kioskilta.

Kyytipojaksi limu, maybe kokis .

^ Vastaa Lainaa


*Aulis*

#32 kirjoitettu 26.05.2006 14:50

1.Ehdottomasti tykkään!
2.Molemmat menee.
3.Atria Wilhelm Valkosipuli-Sinihomejuusto, Atria Käriste
4.Maitoa!

^ Vastaa Lainaa


polyyppi

#33 kirjoitettu 26.05.2006 18:33

Makkaraa mulle heti!!!

^ Vastaa Lainaa


bioluminance
916 viestiä

#34 kirjoitettu 27.05.2006 10:50

Yeah..diggaan, kunhan vaan on lihaisaa, ei jauhiksia kiitos.Wilhelmit, bradet,kabanossit ym..Kyytipojaksi mieluiten olutta.

^ Vastaa Lainaa


Spontaani!
434 viestiä

#35 kirjoitettu 27.05.2006 22:01

kyllä sen lihaa pitää olla mutta kyllä sellanen vähemmän lihainenkin käy, paremman puutteessa. Sit tykkään kanssa niistä juustomakkaroista nam! Turun sinapin mietoa sen kanssa ja kylmä olut! Uuuuulalaaaaa!! Kesä!

^ Vastaa Lainaa


substance

#36 kirjoitettu 28.05.2006 19:02

- Tykkäätkö grillimakkarasta?
- Oletko perinteisten jauhisten eli jauhomakkaroiden ystävä vai kuulutko "a-luokan lihansyöjiin" eli pitääkö lihapitoisuus olla wilhelmien luokkaa?


En ole enää vuosiin syönyt jauhomakkaroita. Jo silloin kun lihamakkarat ensi kertaa tulivat markkinoille, veivät ne sydämeni aivan täydellisesti. Aivan täydellistä kesäpurtavaa

- Mikä/mitkä on/ovat lemppari-grillimakkarasi?

Makkara makkarana, vaikka jotkin maustetut makkarat ovat ihan ok, erityisesti esimerkiksi chilillä maustetut, niin suosin kuitenkin aivan peruskamaa. Näistä eniten miellyttää Wilhelmi sekä Bravuuri.

- Mitäs kyytipojaksi?

Olutta, ehdottomasti. Se sopii makkaran kanssa kuin nenä päähän Toki jos ei ole mahdollista juoda olutta tilanteesta johtuen, käy moni muukin juoma makkaran kanssa, ehkä kuitenkin mieluiten kevytmaito

^ Vastaa Lainaa


Valandir

#37 kirjoitettu 28.05.2006 20:37

e2 kirjoitti:
Söinkin tossa taas tänään lihaisaa Kabanossia, kyytipoikana tsekkiläistä olutta. Tuli kyllä kesäinen fiilis kun on noin hieno ilmakin.


Oliko tämä olut kenties Velko Popovichiä (toiset tykkää kutsua nimellä 'Kozel')? Jos nimittäin oli, niin sepä se vasta loistavaa olutta onkin. Tsekkiläisen oluen jälkee Suomen oluet maistuvat ihan vedeltä.

^ Vastaa Lainaa


substance

#38 kirjoitettu 28.05.2006 20:48

Valandir kirjoitti:
Oliko tämä olut kenties Velko Popovichiä (toiset tykkää kutsua nimellä 'Kozel')? Jos nimittäin oli, niin sepä se vasta loistavaa olutta onkin. Tsekkiläisen oluen jälkee Suomen oluet maistuvat ihan vedeltä.

Kyllähän vaalea Kozel on melko hyvää, mutta silti Velkopopovich on mielestäni yliarvostettua. Suosittelen kokeilemaan Krusovicen Musketyr tai Svetle oluita, ensimmäinen nimittäin maistuu oluelta.

Ja on kokeiltu makkaran kanssa ja toimii mainiosti. Tummista Tsekkiläisistäkin jätän Velkon hyllyyn ja valitsen joko Staropramenin tai nyt vielä tuon tajunnan räjäyttävän pääsiäisoluen Primator Velikonocni Tmavy Lezakin joka on Alkoista jo poistumassa harmikseni.

^ Vastaa Lainaa


Valandir

#39 kirjoitettu 28.05.2006 22:08

substance kirjoitti:
Valandir kirjoitti:
Oliko tämä olut kenties Velko Popovichiä (toiset tykkää kutsua nimellä 'Kozel')? Jos nimittäin oli, niin sepä se vasta loistavaa olutta onkin. Tsekkiläisen oluen jälkee Suomen oluet maistuvat ihan vedeltä.

Kyllähän vaalea Kozel on melko hyvää, mutta silti Velkopopovich on mielestäni yliarvostettua. Suosittelen kokeilemaan Krusovicen Musketyr tai Svetle oluita, ensimmäinen nimittäin maistuu oluelta.

Ja on kokeiltu makkaran kanssa ja toimii mainiosti. Tummista Tsekkiläisistäkin jätän Velkon hyllyyn ja valitsen joko Staropramenin tai nyt vielä tuon tajunnan räjäyttävän pääsiäisoluen Primator Velikonocni Tmavy Lezakin joka on Alkoista jo poistumassa harmikseni.


Suoraan sanoen enpä ole tosiaan muita tsekkiläisiä oluita kuin tuota Velkoa juonut. Kelpaa ainakin minulle. Mutta pistänpä tästä korvan taakse nuo nimet jotka juuri mainitsit, joten jos tulee vastaan niin tiedän ainakin, että ollaan suositeltu.



Valandir muokkasi viestiä 22:05 28.05.2006

^ Vastaa Lainaa


roppanen
219 viestiä

#40 kirjoitettu 11.07.2006 00:53

-Kyllä ehdottomasti tykkään makkarasta

-just mietin pari päivää sitten miten jauhikset on puolet parempia ku a-luokan makkarat. Kaveri osti kabanossia erehdyksissä ja syömättä taitaa jäädä. Tuolla se jääkaapissa on ollu jo monta päivää

-camping perusmakkara on loistava

-mahdollisimman vahvaa sinappia

roppanen muokkasi viestiä 00:47 11.07.2006

^ Vastaa Lainaa

1 2 Seuraava >

Vastaa Aloita uusi keskustelu