Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja 10 suurinta.

Sofisti
Sofisti
18 viestiä

#1 kirjoitettu 20.04.2007 06:51

Tässä aamuisena yönä takatalvisen baari-illan päätteeksi mikserissä kikkaillessani tajusin kuinka paljon täällä oikeasti on genrevoittoista paskaa mikä harvoin edustaa mitään uutta tai tyylilleen ominaista aitouden ihannointia.
En tiedä, mutta luulen että se aitous on kaukana siitä että puhuu samoista aiheista samoilla sanoilla samoihin biitteihin.
Freebeatit on sinänsä jees, enk'ä kiellä itse niitä käyttäneeni, vaan kolmenkymmenen yhtä tasokkaan viisisormisen puskiessa niihin samoja kliseisiä aiheita samoilla laineilla kilpaillen toistensa kanssa vain sovituksen surekudesta alkaa hajottaa käsitystäni suomiskenestä ja siitä mikä on terveellistä sen tulevaisuudelle ja mikä ei.
Harvoin todellinen paska tekee ateriaa paremmaksi, joten pitääkö se kaikki julkaista mikserissä?
Tällä en välttämättä viittaa ikäluokkaan, tai kuinka kauan harrastusta on jatkunut, vaan myös asenteeseen jolla kokeneemmat räppärit julkaisevat biisejään mikserissä.
Kaikkista säälittävimpiä ovat mielestäni ne mikserissä faneja omaavat artistit, jotka eivät "julkisuutensa" tuoman soveliaisuuden takia enää omalla nickillään kehtaa mainostaa biisejään, vaan tekevät aliaksen jolla kehottavat kuuntelemaan "kaverin" biisiä osoitteessa oma artistisivunsa.
Jos joskus alan ymmärtämään syitä miksi alunperin kartoin biisieni mikserissä jakamista kaupallisempien artistien vähemmän imartelevien mielipiteiden takia, niin viimeistään mikseri.net pikaviestipalveluni ollessa floodattuna täyteen toistaan luotaantyöntävillä mainoksilla, joita ilman pystyisin elää vaan kävisin myös kuuntelemassa jos 1/10 niiden postaajista omaisi jotain kuuntelemisen arvoista.
Tämän threadin tarkoitus oli kai olla gallup mielestänne kymmenelle mikserin pahimmalle lelu/pikku/w&b/roska/whatever ämseelle, mutta jossain pitkän kymmenminuuttisen kirjoittamiseni varrella ymmärsin sen olevan mahdotonta.
Kertokaa nyt kuitenkin ihmeessä jos joku todellinen surkeutensa ansaitseva kummajainen painaa mieltänne, oli sitten mikseristä tahi ei.

Täällä saa vihata. (jos on munaa)

Anteeksi epäjohdonmukaisuuteni pilkutus/kirjoitusvirheet summuut, operaattorit poistakoon kännisen avautumiseni asiaankuulumattomasta paikasta.

^ Vastaa Lainaa

KoBa
KoBa
3919 viestiä

#2 kirjoitettu 20.04.2007 07:12

Ois muuten aika hyvällä mallilla kotimainen musiikkteollisuus jos jokainen mikserin 150000:sta käyttäjästä loisi jotakin uutta eikä kukaan kierrättäisi samoja aiheita räpissä, samoja rumpukomppeja tai samoja kitarariffejä.

Jos muuten haluat ettei sinulle mainosteta jokaista mikserin projektia, mene asetuksista pistämään pikeviestimainonnan kieltävä lätkä päälle.

^ Vastaa Lainaa

Hombre Muerto
Hombre Muerto
3489 viestiä

#3 kirjoitettu 23.04.2007 02:10

HAUKOTUS

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu