Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

1 2 Seuraava >

Kirjoittaja pidätkö voi napeista?


hapou
21350 viestiä

#1 kirjoitettu 15.10.2007 01:22

Vai ennemmi sellane purkki voi?
ruoan laittoon tai leivän päälle. Iha sama.
Leivälle sellane nappi o kätevämpi. Ruokaan taasen purkki voi.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#2 kirjoitettu 15.10.2007 01:33

Töissä käytän nappeja.

^ Vastaa Lainaa


KoBa
3919 viestiä

#3 kirjoitettu 15.10.2007 03:41

Ei kumpikaan, käytän margariiniä.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#4 kirjoitettu 15.10.2007 07:16

Joo mä oon koban kans samois.

Missäs mä voinappeja (yhdyssana muuten) käyttäisin? Töissäkin ruokailusta joutuis ite maksamaan, joten ei kiinnosta.

Puuroon tulee muuten voisilmä eikä voinappia. Ehkä nappisilmä?

^ Vastaa Lainaa


tinu
2833 viestiä

#5 kirjoitettu 15.10.2007 11:52

Voinapit on älyttömintä ikinä. Kelatkaa mikä määrä sitä tavaraa menee hukkaan ku ihmiset levittää siitä yhden leivän päälle. Turhauttavaa.

^ Vastaa Lainaa


JM
18460 viestiä

#6 kirjoitettu 15.10.2007 12:20

Ihan perseestä, kun niissä menee aina voita/margariinia hukkaan. Leivän koosta riippuu niin paljon. Useimmiten leipä on joko niin iso, että yhtä leipää kohden pitää avata kaksi nappia tai yhdestä jää yli. Roskaakin tulee turhaan niistä nappien kuorista. Rikollista toimintaa koko perkeleen voinappi, turhaa roskaa ja voin hukkaamista.

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#7 kirjoitettu 15.10.2007 13:05

Onks tää voinappi nyt se pikkuriikkiseen purkkiin pakattu yksittäisannos rasvaa (vaikka leivän päälle) vai se sellanen maustettu nappi joka sulaa ihanasti kunnon pihvin päällä? Ekaa näistä en käytä kun sillon kun on pakko (lentokoneessa?) ja tokaa aina ravintolassa ja joskus tullu tehtyy itekin, mutta sen on sitten pakko olla voita eikä margariinia jos siitä napin haluu. Ruuanlaitossa käytän juoksevaa flooraa ja leivän pääl pehmeesti levittyvää Oivista.

^ Vastaa Lainaa


Sandman
2360 viestiä

#8 kirjoitettu 15.10.2007 13:15

En käytä.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#9 kirjoitettu 15.10.2007 13:18

After-Ego kirjoitti:
Missäs mä voinappeja (yhdyssana muuten) käyttäisin?


Eikös tämä ole netti huumoria?
Napukoita voi käyttää vaikka leivän päälle.
KOulussa on aina ja ne on varmast otettu pakastimesta.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#10 kirjoitettu 15.10.2007 13:28

Krista kirjoitti:
Onks tää voinappi nyt se pikkuriikkiseen purkkiin pakattu yksittäisannos rasvaa (vaikka leivän päälle)


Juu tällästä mää tarkoti. Et mauste voi nappi pistetää sit johonki pihvin päälle.

^ Vastaa Lainaa


Barbara Stewart-Baxter
2490 viestiä

#11 kirjoitettu 15.10.2007 13:37

Voi, en.

^ Vastaa Lainaa


dbgirl
4818 viestiä

#12 kirjoitettu 15.10.2007 13:38

JM kirjoitti:
Ihan perseestä, kun niissä menee aina voita/margariinia hukkaan. Leivän koosta riippuu niin paljon. Useimmiten leipä on joko niin iso, että yhtä leipää kohden pitää avata kaksi nappia tai yhdestä jää yli. Roskaakin tulee turhaan niistä nappien kuorista. Rikollista toimintaa koko perkeleen voinappi, turhaa roskaa ja voin hukkaamista.


Justiinsa näin

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#13 kirjoitettu 15.10.2007 16:46

hapou kirjoitti:
After-Ego kirjoitti:
Missäs mä voinappeja (yhdyssana muuten) käyttäisin?


Eikös tämä ole netti huumoria?


Voihan tuo olla nettihuumoriakin (yhdyssana muuten) juu...




Ja JM:ää komppaan powerilla tuossa roskaamisjutussa. Käytännössä sitä levitettä ei mene hukkaan paskan vertaa olettaen ettei kukaan käytä sellaisia aina. Yleisesti ottaen ruokaa menee suurkeittiöissä hukkaan huomattavasti enemmän kuin ruokalan puolella, vaikka olis nirsoja peruskoululaisia jonku uunioksennuksen äärellä. Jos ei vielä valmistaessa, niin sitten jälkeen päin ainakin.

Jostain kuulin muuten myös joskus ammoin (olikohan peräti mikserissä juttua) että joltain lastentarhan keittäjältä tai siten ihan tarhatädiltä tai joltain semmoselta tarhahenkilöltä kuitenki oli kielletty ottamasta ruoantähteitä keittiöstä kotiin, kun ne ruoat piti heittää roskiin tai sioille tai jotain.

Jos voinappituhlaus saa veren kiehumaan, suosittelen pukeutumista muovipussiin hyvin pikaisesti ettei kaikki punaneste haihdu vapaasti ilmaan.

^ Vastaa Lainaa


MKDELTA
11907 viestiä

#14 kirjoitettu 15.10.2007 17:21

Niissä on jotain omituista eksotiikkaa. Joo.

^ Vastaa Lainaa


Nevermind
2882 viestiä

#15 kirjoitettu 15.10.2007 17:28

Mikä vaan menee, en valikoi.

^ Vastaa Lainaa


har
7706 viestiä

#16 kirjoitettu 15.10.2007 17:49

Niitähän on tehty varsin erikokoisia vielä. Onkohan ne pienimmät 5 grammaa ja suurimmat mitä mm. intissä tarjoiltiin taisi hipoa jo melkein 20 grammaa ?

Minusta kuitenkin hauskimpia nappeja on joissakin hotellin aamiaisella sellaiset kylmässä vedessä kelluvat pyöreät napit, tai siis voipallot.

^ Vastaa Lainaa


Pohjois-Korea
10911 viestiä

#17 kirjoitettu 15.10.2007 17:51

Voinappi on yhdyssana, otsikko näyttää hassulta, koska luulin, että siinä kysytään pitääkö Voi napeista .

^ Vastaa Lainaa


iskujuuri
4869 viestiä

#18 kirjoitettu 15.10.2007 17:52

Levitteitä en käytä lainkaan. Leivän päällä syön yleensä leikkelettä.

Ruuanlaitossa käytän oliiviöljyä, koska se on "tervellistä". Ja sitten joskus kun oikein tekee mieli tehdä makkarakastiketta, niin ihka aitoa voita.

Voi napit ovat aina saaneet vereni kiehumaan. Ja yhdys sana virheet.

^ Vastaa Lainaa


Nevermind
2882 viestiä

#19 kirjoitettu 15.10.2007 17:52

Hyppymiina kirjoitti:
Voinappi on yhdyssana, otsikko näyttää hassulta, koska luulin, että siinä kysytään pitääkö Voi napeista .


noo, tyhmyydelle ei aina oo rajaa.

^ Vastaa Lainaa


Pohjois-Korea
10911 viestiä

#20 kirjoitettu 15.10.2007 18:55

Nevermind kirjoitti:

noo, tyhmyydelle ei aina oo rajaa.


Ö?

^ Vastaa Lainaa


pieslice
3286 viestiä

#21 kirjoitettu 15.10.2007 19:43

en käytä levitteitä leivänpäällä siviilissä, mutta koulussa ja puolustusvoimissa voinapit oli huomattavasti kätevämpiä.

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#22 kirjoitettu 15.10.2007 20:58

Suosin purkkia, mutta ensimmäinen mielikuva napeista juontaa hamaan aikaan joskus vuonna erkki, jolloin lomailin perheeni kanssa Verlassa (taitaa olla Jaalassa, tässä lähellä kuitenkin. Potkaskaa jos meni väärin). Kävimme aamupalalla Verlan vanhassa kartanossa, jossa leivän kanssa oli tarjolla voinappeja. Ne oli kivoja ja pieniä ja voi oli pursotettu kuuteen erilaiseen possun tissin näköiseen kasaan.

ooo
ooo <--tollai

Napilla oli värikäs kansikin, jonka pystyi avaamaan vain yhdeltä sivulta.

^ Vastaa Lainaa


Spontaani!
434 viestiä

#23 kirjoitettu 15.10.2007 21:01

Veli luuli pienenä että voi tehtiin voi kukista!

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#24 kirjoitettu 15.10.2007 21:06

Spontaani! kirjoitti:
Veli luuli pienenä että voi tehtiin voi kukista!


voi kukat on kauniita. Muistaakseni jotku käyttää mausteena voi kukkia.

^ Vastaa Lainaa


Goatsemencommando
18200 viestiä

#25 kirjoitettu 15.10.2007 21:09

Myotess kirjoitti:
ooo
ooo <--tollai

Napilla oli värikäs kansikin, jonka pystyi avaamaan vain yhdeltä sivulta.


Tollasia meille tulee töihin joka päivä! Ja kyllä, mullekin tulee aina possun tissit siitä muodosta mieleen!

^ Vastaa Lainaa


Spontaani!
434 viestiä

#26 kirjoitettu 15.10.2007 21:09

Krista kirjoitti:
...sellanen maustettu nappi joka sulaa ihanasti kunnon pihvin päällä?


Se on nimeltään maustevoita.

Voita käytän todella usein ruuan_laitossa, sepäs se antaa ruualle maun! Ja kermaa kanssa! Mää en kyllä säästele, nyt vois Martina Aitolehden silikonitki poksahtaa ku tietäs kuinka paljon noita e.m. käytän! Silti oon täysin samankokonen ku Martti ite vaikka en noudata sen nälkäkuuridieettiä missä ei oo tippaakaan rasvaa/suolaa.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#27 kirjoitettu 15.10.2007 21:11

Goatsemencommando kirjoitti:
Myotess kirjoitti:
ooo
ooo <--tollai

Napilla oli värikäs kansikin, jonka pystyi avaamaan vain yhdeltä sivulta.


Tollasia meille tulee töihin joka päivä! Ja kyllä, mullekin tulee aina possun tissit siitä muodosta mieleen!


ylä asteella oli sellasia possun tissejä. Se oli kivaa ku oli kuudessa osassa aina ja sit ne näytti possun tisseiltä.

^ Vastaa Lainaa


Myotess
5276 viestiä

#28 kirjoitettu 15.10.2007 21:44

Goatsemencommando kirjoitti:
Myotess kirjoitti:
ooo
ooo <--tollai

Napilla oli värikäs kansikin, jonka pystyi avaamaan vain yhdeltä sivulta.


Tollasia meille tulee töihin joka päivä! Ja kyllä, mullekin tulee aina possun tissit siitä muodosta mieleen!


Samixii!!11

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#29 kirjoitettu 15.10.2007 22:04

Spontaani! kirjoitti:
Krista kirjoitti:
...sellanen maustettu nappi joka sulaa ihanasti kunnon pihvin päällä?


Se on nimeltään maustevoita.


Niin onki, mutta leikkaamisen jälkeen siinä pihvin päällä lepäillessä se on nappi sitä maustevoita.

^ Vastaa Lainaa


Henrik Olofsson
2003 viestiä

#30 kirjoitettu 15.10.2007 22:11

hapou kirjoitti:
voi napeista
purkki voi
netti huumoria
mauste voi nappi
ylä asteella

Ei minulla muuta.

^ Vastaa Lainaa


Henrik Olofsson
2003 viestiä

#31 kirjoitettu 15.10.2007 22:14

Krista kirjoitti:
Niin onki, mutta leikkaamisen jälkeen siinä pihvin päällä lepäillessä se on nappi sitä maustevoita.


Mutta jos on viitseliäämpi kokkismestari hääräämässä kyökin puolella, niin se maustevoi tuleekin pihvin päälle vaahdotettuna eikä semmosena kimplaleena suoraan tuubista. Levittyy nopeammin ja tasasemmin, eikä tunnu kylmältä klöntiltä kitalaessa, kuten vakionapille helposti käy.

Että oli mulla sittenkin muuta 22:14 15.10.2007

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#32 kirjoitettu 15.10.2007 22:17

Henrik Olofsson kirjoitti:
Krista kirjoitti:
Niin onki, mutta leikkaamisen jälkeen siinä pihvin päällä lepäillessä se on nappi sitä maustevoita.


Mutta jos on viitseliäämpi kokkismestari hääräämässä kyökin puolella, niin se maustevoi tuleekin pihvin päälle vaahdotettuna eikä semmosena kimplaleena suoraan tuubista. Levittyy nopeammin ja tasasemmin, eikä tunnu kylmältä klöntiltä kitalaessa, kuten vakionapille helposti käy.

Että oli mulla sittenkin muuta 22:14 15.10.2007


Noo mutta ei se liian nopeeta saa sulaa, sitä pitää riittää vielä ranskalaisillekin/riisiin ja syöntivaiheessa se on kyllä aina ollu jo ihan lämpöstä. Se kylmä osuus sulailee nätisti sillä aikaa kun syö sitä lämmenneen napin kastelemaa osaa ruuasta..

..hitto alkaa tula nälkä...

^ Vastaa Lainaa


e2
2634 viestiä

#33 kirjoitettu 15.10.2007 22:29

Rääväsuu kirjoitti:
Niin saatanan typerä keksintö, enkä tajua miksi joku haluaisi käyttää niitä. A) Mukavaa luonnonvarojen tuhlausta taas jälleen. Ok, eipä ole iso juttu mutta tarviiko oikeasti se kolme grammaa voita erotella omaan pakettiinsa? B) Kamalan epäkäytännöllisiä. Eihän niiden reunoista saa millään kaikkea voita. Voikin menee hukkaan ja saat avata kolme tälläistä "nappia" saadaksesi tarpeeksi voita leivän päälle. Aika turhaa. C) Mitä järkeä muutenkaan? Jos matkaeväitä kaipaa niin kyllä sen voin voi levittää levän päälle vielä kun on kotona.

Rääväsuu muokkasi viestiä 17:02 15.10.2007

Näin juuri, paitsi että yhessä napissa on kyl iha riittävästi tai liikaaki yhelle leivälle. Tietyst jos on yli kolme leipää ni sit oon samaa mieltä myös ton B-kohdan loppuosan kanssa.

^ Vastaa Lainaa


Henrik Olofsson
2003 viestiä

#34 kirjoitettu 15.10.2007 22:34

Krista kirjoitti:
Noo mutta ei se liian nopeeta saa sulaa, sitä pitää riittää vielä ranskalaisillekin


Juju onkin siinä, että sitä vaahdotettua maustevoita on helvetin iso möykky siinä biffin päällä...

^ Vastaa Lainaa


Krista
4618 viestiä

#35 kirjoitettu 15.10.2007 22:35

Henrik Olofsson kirjoitti:
Krista kirjoitti:
Noo mutta ei se liian nopeeta saa sulaa, sitä pitää riittää vielä ranskalaisillekin


Juju onkin siinä, että sitä vaahdotettua maustevoita on helvetin iso möykky siinä biffin päällä...


Eli se ei auta mitään ett se on sellasta? No mutta kiitos mielellään.. mutta onko se enää nappi, vai joku muu? Ite en oo törmäilly ku nappeihin yleensä.

^ Vastaa Lainaa


Henrik Olofsson
2003 viestiä

#36 kirjoitettu 15.10.2007 22:42

Krista kirjoitti:
Eli se ei auta mitään ett se on sellasta?


No voi siihen vaahtoon tietenkin dipata niitä ranskalaisia.

Koska kyseessä on kuitenkin mauste voi vaahto eikä voi nappi, niin päättäkäämme off topic tähän.

^ Vastaa Lainaa


hapou
21350 viestiä

#37 kirjoitettu 16.10.2007 14:01

Henrik Olofsson kirjoitti:
hapou kirjoitti:
voi napeista
purkki voi
netti huumoria
mauste voi nappi
ylä asteella

Ei minulla muuta.


Tää o ihan kiva ketju.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#38 kirjoitettu 16.10.2007 18:22

Krista kirjoitti:
Spontaani! kirjoitti:
Krista kirjoitti:
...sellanen maustettu nappi joka sulaa ihanasti kunnon pihvin päällä?


Se on nimeltään maustevoita.


Niin onki, mutta leikkaamisen jälkeen siinä pihvin päällä lepäillessä se on nappi sitä maustevoita.


Ehä oo. Se on nokare.

^ Vastaa Lainaa


Pearlina
284 viestiä

#39 kirjoitettu 16.10.2007 18:38

After-Ego kirjoitti:
Jostain kuulin muuten myös joskus ammoin (olikohan peräti mikserissä juttua) että joltain lastentarhan keittäjältä tai siten ihan tarhatädiltä tai joltain semmoselta tarhahenkilöltä kuitenki oli kielletty ottamasta ruoantähteitä keittiöstä kotiin, kun ne ruoat piti heittää roskiin tai sioille tai jotain.


On kyllä hieman naurettavaa touhua toi että ylijäänyttä ruokaa ei saa viedä kotiin. Äiti on koulun keittiössä töissä, ja sieltä jää päivittäin isot määrät ruokaa yli, ja KAIKKI lentää roskiin. Kotiin ei saa kuvitellakaan vievänsä, eikä noita kuulemma enää sioillekaan syötetä. Vaikka onhan siinä toki pointti että ruokaa ei tarkoituksella tehä liikaa, mutta järjetöntä tuhlausta silti.

^ Vastaa Lainaa


Stocco
13143 viestiä

#40 kirjoitettu 18.10.2007 23:19

Mä oon syöny koulusta tuotuja jälkiruokia. Ja yks tyyppi söi kerran pihvejä roskiksesta. Ja toinen jannu söi nakin lattialta ja mä syön vaikka koppakuoriaisen kotini lattialta jos se on kuollu ja näyttää joltain ruuan jämältä.

Voinapeista en siis todellakaan pidä.

^ Vastaa Lainaa

1 2 Seuraava >

Vastaa Aloita uusi keskustelu