Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 

< Edellinen 1 2

Kirjoittaja Kotiviiniä, kotiviiniä


BVR
20337 viestiä

#41 kirjoitettu 29.12.2009 12:21

Vessajono kirjoitti:
No siis maustettuna toki, ei kai sitä nyt sellasenaan juo sikakaan.

Pyh. Kyllä me juotiin maustamatonta melkein ainoastaan. Perunoista kun ei makua irtoa oikein.

^ Vastaa Lainaa


Tusina Immonen
10508 viestiä

#42 kirjoitettu 29.12.2009 12:29

iskujuuri kirjoitti:
Zitru kirjoitti:
Tätä tuli joskus hiilidioksidintarpeessa tehtyä...

Maistettiin lasilliset ja kaadettiin viemäriin.

Ettei vaan olisi Vesa-enon kiljureseptin mukaan tehty? Jos on, niin siinähän ohessa perkele varoitettiin siitä vaarallisesta alkoholi-huumeesta!




No mut me vaan kokeiltiin...

^ Vastaa Lainaa


Vessajono
7993 viestiä

#43 kirjoitettu 29.12.2009 15:12

Sunt1o kirjoitti:

Tuon pakastamisen funktio on miun käsittääkseni se että se tuhois jonku aineen mikä estää sitä juomaa käymästä. Mut en tiiä, voi olla legendaa.



Sen funktio on nimenomaan se.

^ Vastaa Lainaa


Vessajono
7993 viestiä

#44 kirjoitettu 29.12.2009 15:13

BVR kirjoitti:

Pyh. Kyllä me juotiin maustamatonta melkein ainoastaan. Perunoista kun ei makua irtoa oikein.



Joo, sen takia mä en ookaan oikeen ymmärtäny miks kaikki tunkee aina niitä perunoita sinne sekaan. Marjoja ja hedelmiä, niistä se paras soppa tulee.

^ Vastaa Lainaa


GxBx
4644 viestiä

#45 kirjoitettu 29.12.2009 19:46 Muok:29.12.2009 19:46

proyo kirjoitti:
Tuli mieleen kerta kun yhden kaverin kanssa pentuina ajateltiin tehdä vähän vahvempaa kiljua siitä mitään tietämättä. Tehtiin ensin ihan normaali kiljua päärynämehu tiivisteestä ja ajateltiin että jos hivautetaan se kahvinkeittimen läpi prosentit nousee. No tulos oli törkeen paksua vihreetä mömmöä joka maistu vähän banaanin ja päärynän jälkeiselle yrjölle, eikä se tietenkään noussu hetulaan laisinkaan kun alkoholi oli kaikki höyrystynyt pois.

Kiljua on tullut tehtyä todella paljon joskus ja parhaat setit on saatu aikaiseksi turkinpippureilla. Muutama pussi turkkareitta perus vesikiljupohjan joukkoon tuomaan makua.. Oli muistaakseni oikeasti TODELLA hyvää, eikä vaan kiljuksi hyvää. En vaan voi olla varma kun siitä on jo yli 10 vuotta.

proyo muokkasi viestiä 22:22 22.12.2009


vai että alle 14 vuotiaana alettu kiljua maistelemaan
eipä ihme et suomihoppia väsäät

GxBx muokkasi viestiä 19:46 29.12.2009

oli pakko.

^ Vastaa Lainaa

< Edellinen 1 2

Vastaa Aloita uusi keskustelu