Mikseri on musiikkiyhteisö,
jossa voit kuunnella, ladata ja arvostella suomalaista musiikkia,
lisätä rajattomasti biisejä, luoda oman artistisivun, kerätä arvosteluja ja faneja

Ladataan

Vastaa Aloita uusi keskustelu

 
Kirjoittaja Ammattitaitoiselle miksaajalle käyttöä

Lie On Heart
Lie On Heart
6 viestiä

#1 kirjoitettu 29.06.2012 20:54 Muok:09.07.2012 08:01

^ Vastaa Lainaa

GxBx
GxBx
4644 viestiä

#2 kirjoitettu 29.06.2012 21:04

Lie On Heart kirjoitti:
Pakko tuo on muutaman päivän puuhastelun jälkeen uskoa, että miksaaminen ei todellakaan ole tämän miehen vahvin osa-alue. Kiitos myös kappaleita kommentoineille!


Pakko tähän nyt sanoa että ei sitä roomaakaan päivässä rakennettu. eikä muutamassa.

Mutta jos se ei ole hauskaa niin asia erikseen. Suosittelen kuitenkin vielä antamaan miksaamiselle joskus mahdollisuuden. yllättävän miellyttävää puuhaa toisinaan

^ Vastaa Lainaa

KorgTriton
KorgTriton
3703 viestiä

#3 kirjoitettu 29.06.2012 21:35 Muok:29.06.2012 21:37

Itseasiassa tuo addicted ei oikeasti loppujen lopuksi ole NIIN KOVIN kaukana ihan ok miksausta. Tai siis tavallaan on, koska se on ihan päin vittua tällä hetkellä. Mutta silti se on aika tasapainoinen kokonaisuus mikä on hyvä juttu. Kuulostaa melkein, kuin olisit laittanut master-kanavalle lopuksi jonkin radio-presetin kusemaan kaiken. Mutta ihan oikeasti aika hyvät lähtökohdat kuitenkin lähteä korjaamaan.

Näissä instrubiisien miksaamisessa on se ongelma, että vaikka antaisit joka raidan erikseen audiona mahdolliselle miksaajalle, niin ei niistä välttämättä silti saa hyvää miksiä. Tarvitsisi melkein antaa midinä että voisi laittaa kokonaan uudet soundit tilalle. Ja siitä ei pidemmän päälle tule mitään koska se on perseestä. Paljon parempi vaihtoehto on opetella miksaamaan itse.

Melkein ensimmäinen asia on, että käyttää hyviä soundeja jo heti alkuun, niin että lopullista säätöä tarvitsee tehdä mahdollisimman vähän. Helposti varsinkin konemusiikissa on tehdä niinkin, että etsii niin hyvät soundit, että juuri muuta miksaamista ei jää kuin vain volumen säätö kullekin kanavalle.

Ps. Valmiit vokaali-samplet on myös perseestä. Ja vielä enemmän perseestä on koittaa etsiä hyvää laulajaa

KorgTriton muokkasi viestiä 21:36 29.06.2012

Hommaa vaikka nexus-vst, äläkä miksaa mitenkään muuten kuin juuri tuota volumea säätämällä. Jo näillä preset-soundeilla pääset paljon parempaan lopputulokseen. Tosin saman on tehnyt noin 19 miljoonaa ihmistä ennen sinua, mutta ei se sitten kuitenkaan loppujen lopuksi ketään muuta häiritse kuin muita musiikintekijöitä. Ja muut musiikintekijät on jokatapauksessa niin kusipäitä, ettei niistä kannata välittää.

^ Vastaa Lainaa

Vastaa Aloita uusi keskustelu